Alfa Laval - Pompa elicoidala dubla

2019-03-07 Știri

Pompă elicoidală dublă Alfa Laval

Funcţionare delicată şi silenţioasă cu noua şi robusta pompă elicoidală dublă

Proiectată pentru fluide sensibile, abrazive, cu vâscozitate mare şi cu vâscozitate mică, pompa elicoidală dublă Alfa Laval este ideală pentru aplicaţii igienice din industria laptelui, industria alimentară, industria băuturilor şi industria îngrijirii personale.

Funcţionarea sa silenţioasă, practic fără vibraţii, lină şi domoală, o face o alegere excelentă pentru lucrul cu produse sensibile.

Construită pe o platformă robustă, fiabilă, care satisface standarde de igienă stringente, este capabilă să lucreze atât pentru transferul produselor, cât şi pentru Cleaning-in-Place (CIP). Caracteristicile sale de vibraţie redusă şi capabilitatea excelentă de lucru cu solide reduce riscul deteriorării produsului, îmbunătăţind prin aceasta calitatea produsului. Mentenanţa este simplificată şi timpul de funcţionare al procesului este sporit.

Flexibilitatea procesului

Funcţionarea „doi în unu” asigură lucrul uşor cu agenţii de proces de diverse vâscozităţi, precum şi cu fluidele CIP. Acest lucru simplifică controlul tubulaturii şi pompei, reducând costurile şi minimizând riscurile de contaminare. Performanţa de aspiraţie superioară cu capabilitate de refulare excelentă şi NPSHr scăzut asigură flexibilitatea instalării şi măreşte gradul de recuperare a produsului.

Service şi fiabilitate

Este posibilă înlocuirea rapidă şi uşoară a garniturii cu pompa la faţa locului, datorită unei garnituri de etanșare cu un design cu încărcare prin faţă, cu auto-ajustare. Acest lucru maximizează timpul de funcţionare al procesului şi minimizează costurile de mentenanţă. Un program opţional cu set de service pentru garnituri adaugă flexibilitate mentenanţei şi reduce costurile de exploatare.

Securitate operaţională

Pompa elicoidală dublă Alfa Laval are o finisare exterioară curată, din oţel inoxidabil, cu elastomeri profilaţi şi garnituri mecanice complet înconjurate de produs. Proiectată pentru abilitate de curăţare maximă cu materiale conforme cu FDA, pompa este certificată EHEDG- şi 3-A.

O versiune ATEX opţională face posibilă utilizarea în zone periculoase.

Twin-Screw-Pomp 640X360

Conţinut: