2020-04-20 Știri

Prezentare Alfa Laval ThinkTop® V50 și V70

Alfa Laval a prezentat o versiune reîmprospătată a Alfa Laval ThinkTop®, cea mai vândută unitate de detectare și control a ventilelor igienice utilizate în industria produselor lactate, alimentare, băuturilor, berii și farmaceutică. Alfa Laval ThinkTop V50 și V70, a doua generație de unități de control premium, a fost reproiectată pentru a răspunde nevoilor clienților, încorporând în același timp cele mai noi progrese tehnologice.

 

 

“Am ascultat cu atenție ce își doresc clienții de la o unitate de detectare și control a ventilelor”, spune René Stietz, Manager de Produs Ventile & Automatizare, Transferul Igienic al Fluidelor. Alfa Laval. „Modificările pe care le-am făcut la ThinkTop răspund nevoilor clienților și, prin urmare, sunt foarte importante - de exemplu, o configurare mai rapidă și mai intuitivă, fără a compromite durabilitatea și fiabilitatea.” 

 

Reproiectat pentru a satisface cerințele clienților

Reproiectat, Alfa Laval ThinkTop, oferă clienților: configurare și punere în funcțiune rapidă și intuitivă; indicator vizual de poziție îmbunătățit LED 360°; Gore Vent repoziționat; un design mai compact și estetic; funcționalitate optimizată de curățare a scaunului; și un cod QR pentru acces online facil la materiale și asistență directă.

 

  • Rapid și intuitiv: noua funcție de configurare automată oferă producătorilor punerea în funcțiune rapidă și ușoară - cu până la 90% mai rapid decât generația anterioară. În plus, caracteristica de configurare în timp real, cuplată cu recunoașterea ventilului, asigură potrivirea perfectă în timpul oricăror configurări.
  • Adaptabil și inteligent: noul ThinkTop se potrivește oricărui ventil Alfa Laval, ceea ce îl face perfect pentru orice retrofit. În plus, este inteligent. Dispune de autodiagnosticare 24/7, verificarea și remedierea operațiunilor atunci când este necesar și un indicator vizual de stare îmbunătățit LED 360°, astfel încât operatorii să poată vedea clar starea ventilului, indiferent unde se află pe suprafața de producție.
  • Durabil și fiabil: noul ThinkTop este la fel de durabil și fiabil ca prima generație. Cu toate acestea, repoziționarea Gore Vent face ThinkTop mai durabil și mai fiabil decât înainte, egalizând presiunea din unitate, eliminând în același timp riscul de pătrundere a apei.
  • Design estetic: extrem de practic, noul exterior industrial minimalist, cu liniile sale stricte, fără șuruburi de acoperire și geometrie fără compromisuri, cu 30% mai compact decât versiunea anterioară, are totuși aceeași înălțime, ceea ce face ca noul ThinkTop să fie potrivit pentru instalații înguste. În interior, un tablou de control cu senzori controlează toate funcțiile ventilului și comunicarea; nu este necesar un adaptor.
  • Curățarea optimizată a scaunului:Profitați de explozia extrem de eficientă a lichidului CIP în momentul ridicării și împingerii scaunului. Aceste activări optimizate ale ventilelor reduc drastic consumul de apă în timpul curățării pe loc și economisesc până la 90% din costurile agentului de curățare.

 

Gândire evolutivă

Alfa Laval ThinkTop a fost lansat în anul 2000 ca o inovație tehnologică care a revoluționat tehnologia de detectare și control a ventilelor igienice. De aproape 20 de ani, Alfa Laval a încorporat măsuri evolutive care s-au dovedit a fi de un real succes, schimbându-și radical aspectul și funcționalitatea pentru a răspunde nevoilor și cerințelor exigente, în permanentă schimbare, ale clienților.

 

Noile serii Alfa Laval ThinkTop V50 și V70 îndeplinesc toate cerințele impuse ventilelor și sunt selectate în funcție de numărul de ventile solenoide necesare. Seria ThinkTop V50 respectă cerințele Alfa Laval DV-ST, fluture, scaun unic și dublă etanșare, în timp ce seria ThinkTop V70 îndeplinește cerințele tuturor acestor supape, plus scaun dublu Alfa Laval și ventile speciale.

În plus, noile Alfa Laval ThinkTop V50 și V70 îndeplinesc clasele de protecție IP66, IP67 și IP69K.

 

Pentru a afla mai multe despre Alfa Laval ThinkTop V50 și V70, accesați www.alfalaval.ro/thinktop

Conţinut: