2020-03-23 Știri

Schimbări în derularea afacerilor ca urmare a COVID-19

Pentru Alfa Laval este important ca atât colegii, cât și clienții să fie în siguranță - dar, în același timp, facem tot posibilul pentru a menține afacerea în funcțiune, în măsura în care este posibil în situația actuală dificilă cu care ne confruntăm.

Dorim să informăm partenerii noștri, clienții și pe toți cei interesați de produsele noastre despre următoarele:

  • Suntem activi și încercăm să îi susținem și să le îndeplinim toate nevoile - chiar și în aceste momente provocatoare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că vom continua să îndeplinim și să depășim așteptările clienților noștri și să livrăm conform promisiunilor făcute.
  • Colegii noștri sunt aici pentru a vă susține. Suntem disponibili în principal online sau prin intermediul telefoanelor mobile. Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați prin e-mailuri trimise direct reprezentantului dvs. de vânzări sau apelându-l direct pe mobil. În cazul în care nu ați luat legătura cu noi încă, vă rugăm să utilizați formularul de contact web, astfel încât să vă putem contacta.
    Link către formularul nostru de contact
  • Cu excepția cazurilor speciale, în acest moment, vizitatorii nu au permisiune de acces în birourile noastre din România, până la noi dispoziții.
  • Centrele noastre de distribuție funcționează și transporturile internaționale sunt în funcțiune pentru a vă onora comenzile, dar termenele de livrare ar putea fi influențate de condițiile locale de moment, care sunt în afara controlului nostru.
  • În caz de nevoi urgente, echipa noastră locală de service este gata să vă vină în ajutor pentru a vă asigura că activitatea curentă se poate desfășura fără probleme - cu toate acestea, colegii noștri au voie să facă vizite clienților numai în măsura în care siguranța lor poate fi garantată.
  • Ne bazăm toate deciziile și acțiunile pe fapte, cercetări și recomandări ale experților și autorităților locale și globale.

Solicităm tuturor să ne păstrăm calmul și să ne asigurăm că suntem în siguranță cât mai mult posibil. Cooperarea, gândurile și acțiunile calme sunt esențiale în situația actuală. Mulțumim pentru înțelegere!

Etichete

Tot
corona image RO1

Conţinut: