2020-06-15 Știri

Alfa Laval CultureOne™

Alfa Laval lansează primul sistem de separare premium pentru procesare bio-farmaceutică de unică folosință.

Industria bio-farmaceutică a cunoscut o transformare majoră în direcția unor sisteme de producție mai flexibile de culturi celulare, care se bazează pe instalații mai mici, dotate cu echipamente de prelucrare de unică folosință. Cu toate acestea, etapa de recoltare primară a acestor materiale a reprezentat de multă vreme o provocare majoră pentru producătorii care concep linii de prelucrare de unică folosință. Alfa Laval a dezvoltat o nouă soluție flexibilă, utilizând tehnologia confirmată. Compania lansează acum Alfa Laval CultureOne™, care este primul sistem de separare premium pentru celule de unică folosință

Până în prezent, centrifuga cu discuri – o piesă esențială a echipamentului folosit pentru recoltarea proteinelor - nu a existat într-un format de unică folosință. Tehnologiile tradiționale de centrifugare la scară largă, cum ar fi gama Culturefuge de la Alfa Laval, rămân, așadar, alegerea preferată pentru mulți producători. Aceste unități oferă performanțe de separare eficiente și fiabile cu randament crescut, dar sunt adesea concepute pentru capacități mult mai mari. De asemenea, acestea necesită o infrastructură mai mare datorită necesității sistemelor pentru curățare și sterilizare la fața locului (CIP/SIP).

Eliminarea decalajului de pe piață prin inovații unice

Pornind de la inovațiile confirmate ale modelelor noastre mai mari din oțel inoxidabil Culturefuge, obiectivul nostru a fost să proiectăm un separator pentru prelucrarea bio-farmaceutică de unică folosință care să ofere același nivel ridicat de performanță cu care sunt obișnuiți clienții noștri. Alfa Laval CultureOne este rezultatul acestor eforturi.

Ca și gama Culturefuge, Alfa Laval CultureOne se bazează pe conceptul unic de design complet ermetic al Alfa Laval. Acest design oferă cel mai delicat tratament al culturilor celulare pentru a proteja împotriva lizei celulare. În plus, această abordare: 1) asigură o limită sterilă sistemului, 2) previne interfața aer-lichid în separator pentru a asigura o manipulare optimă a materialului pentru etapele ulterioare ale procesului și 3) reduce consumul de energie al separatorului.

„Diferența esențială cu Alfa Laval CultureOne este că am conceput toate piesele care intră în contact cu produsul drept piese consumabile”, afirmă Doug Osman, Director Food & Life Science Technology, Alfa Laval. "Numim tehnologia noastră unică de inserare în separare Alfa Laval Spinsert™. Aceasta include cele mai recente inovații ale noastre pentru performanțe de separare îmbunătățite, toate elementele discurilor și toate tuburile de conectare și instrumentele de unică folosință.”

Ansamblurile Spinsert sunt puse la dispoziție sterilizate și gata de utilizare în conformitate cu toate standardele aplicabile din industria pentru producția de GMP. Numai componentele incluse în Spinsert se înlocuiesc după fiecare utilizare, iar acestea sunt fabricate din materiale reciclabile. Alfa Laval produce restul componentelor care nu intră în contact cu produsul ale CultureOne, precum și instrumente și automatizări multifuncționale, pentru a satisface cerințele industriei.

Posibilități noi și rezultate confirmate

Fără a fi nevoie de curățare și sterilizare în locație, timpul de recuperare a investiției sistemului este îmbunătățit considerabil, iar posibilitatea contaminării încrucișate între loturile de producție este eliminată. Utilizarea CultureOne elimină, de asemenea, nevoia de substanțe chimice, apă și energie asociate cu CIP și SIP. În procesul nostru de dezvoltare, am încercat, de asemenea, să impulsionăm și mai mult tehnologia, pentru a crea o platformă care să abordeze atât tendințele actuale, cât și cele viitoare într-un domeniu în continuă schimbare. Suntem încântați de posibilitățile oferite de această nouă tehnologie și suntem extrem de recunoscători pentru contribuțiile mai multor producători cheie de pe piața bio-farmaceutică. Am reușit să validăm tehnologia, cu ajutorul acestor clienți, în cadrul testelor pe teren pentru a asigura rezultate de procesare robuste, repetabile și fiabile.

Etichete

Tot
Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Caracteristici principale:

  • Loturi mai mici, cu performanță previzibilă și scalabilă
  • Design ermetic adevărat: cea mai bună garanție de calitate și siguranță
  • Dezvoltat pentru a răspunde cerințelor de astăzi

Separator Innovator

Doriți să aflați mai multe despre inovațiile noastre în tehnologia de separare? Faceți clic pe linkul de mai jos. Alfa Laval a inventat primul separator cu discuri și a deschis drumul dezvoltării tehnologiei de centrifugare, de mai bine de un secol. Accesați baza noastră de informații Separator Innovator pentru a afla mai multe despre progresele în separare și despre pașii pe care Alfa Laval îi face pentru a continua revoluționarea tehnologiei.

Separator Innovator 640x360

Conţinut: