2020-11-22 Știri

Ghidare de la Distanță - Service fără a vă deplasa

Service-ul de la distanță, pentru a menține funcționarea și exploatarea instalațiilor în condiții optime, este o modalitate inteligentă pentru întreținerea preventivă și pentru a proteja durata de funcționare împotriva defecțiunilor obișnuite. Service-ul furnizat poate fi utilizat pentru a lua măsuri corective, dar și pentru a optimiza performanța și fiabilitatea programelor de întreținere.

 

Alfa Laval lansează acum o nouă ofertă de service – Ghidarea de la Distanță - un instrument de îndrumare pentru a oferi asistență pentru punerea în funcțiune, depanarea, întreținerea și optimizarea proceselor. Începem prin a vă revizui cerințele de siguranță, echipamentele și instalarea. Inspectăm vizual utilajul cu asistență din partea echipei și oferim instrucțiuni pas cu pas. Pentru a efectua service-ul de la distanță, nu este nevoie decât de acces la internet și un smartphone, tabletă sau calculator cu cameră video.

Cum funcționează?

Vă trimitem un link cu un ghid amănunțit sau un manual de service, inclusiv o verificare prealabilă în materie de siguranță, care explică în detaliu modul de inspectare sau reparare a echipamentului - și ceea ce trebuie să căutați în special. Link-ul vă va oferi acces la echipa de service de teren sau asistență tehnică. Bineînțeles, colegii noștri vor fi pregătiți să vă sprijine de la biroul local în cazul în care apar întrebări în timpul procesului de service. La finalizarea service-ului de la distanță, un raport final va fi transmis automat atât specialiștilor noștri pentru evaluarea constatărilor, cât și dumneavoastră pentru informare.

Ce veți primi?

  • Service vizual pentru echipamentului dvs. – la tarife reduse pentru service pe teren și fără costuri de deplasare
  • Instrucțiuni pas cu pas
  • O prezentare generală a constatărilor importante
  • Recomandări pentru acțiuni corective, îmbunătățiri sau actualizări

Beneficii

  • Service sau depanare facilă și la costuri reduse a echipamentelor
  • Risc redus de avarie
  • Intervale prelungite de service sau durată de funcționare a echipamentului
  • Sugestii de îmbunătățire

Service de la distanță

Putem oferi service de la distanță pentru orice tipuri de echipamente Alfa Laval, incluzând schimbătoare de căldură cu garnituri și sudate, decantoare și separatoare de mare viteză.

Tarife

Contactați Alfa Laval pentru stabilirea tarifului pe baza produsului și a nivelului de service. Clienții care au încheiat contracte de service beneficiază de tarife reduse.

 

Service contact

Etichete

Tot
Remote guidance 640x360

Cum funcționează realitatea augmentată?

Conţinut: