2020-10-13 Știri

Alfa Laval își extinde gama de pompe rotative cu lobi OptiLobe

Alfa Laval își extinde gama de pompe rotative cu lobi OptiLobe pentru a satisface cererea de procese igienice la debite mai mici și capacități de producție mai mari.

Alfa Laval anunță adăugarea a două noi dimensiuni ale cadrelor, precum și a mantalelor frontale opționale de încălzire / răcire la gama largă de pompe rotative cu lobi Alfa Laval OptiLobe. Pentru a  satisface cererea de pompe igienice mai mici și mai mari, care pot suporta debite mici, noile OptiLobe 10 și OptiLobe 50 adaugă patru noi modele de pompe. Capacele frontale opționale de încălzire / răcire fac posibilă utilizarea acestei pompe igienice de înaltă calitate, la un preț competitiv, într-o gamă mai largă de aplicații. La fel ca toate pompele din gamă, noile pompe OptiLobe sunt proiectate pentru aplicații igienice generale în industria alimentară, a produselor lactate, a băuturilor și în industria de cosmetice și produse de îngrijire a personală.

Cu introducerea Alfa Laval OptiLobe 10 și OptiLobe 50, Alfa Laval își extinde gama de pompe rotative cu lobi OptiLobe pentru a o oferi producătorilor soluții igienice de transfer al fluidelor, cu o flexibilitate mai mare a procesului și o fiabilitate operațională crescută la niveluri de debit mai mici și capacități de producție mai mari. Un total de patru modele noi de pompe în două dimensiuni noi de cadru oferă utilizatorilor atât capacități mai mici, cât și capacități mai mari decât cele disponibile anterior.

„Tendințele pieței indică o necesitate de pompe igienice rotative cu lobi eficiente din punct de vedere al costurilor, care gestionează atât debite mai mici, cât și debite mai mari, dar în același timp respectă cele mai recente standarde de calitate și igienă”, afirmă Leonardo Morabito, Portfolio & Project Manager Pumps, Transferul Igienic al Fluidelor, Alfa Laval. „OptiLobe 10 și 50 satisfac aceste nevoi. Noile dimensiuni și opțiuni promit să fie un avantaj excelent pentru orice utilizator care se bazează pe o procesare igienică. "

Același design igienic excelent

Ca toate pompele din gama Alfa Laval OptiLobe, noile pompe igienice Alfa Laval OptiLobe 10 și OptiLoBE 50 respectă standardele internaționale, inclusiv Ghidurile EHEDG, precum și standardele 3-A și FDA.Pompele sunt confecționate la exterior din oțel inoxidabil, carcasă rulmenților dintr-o singură piesă, o cutie de viteze robustă cu arbori pentru sarcină mare, ansambluri de blocare a cuplului și rulmenți cu role conice. Acestea sunt concepute pentru curățare la fața locului (CIP) și sterilizare la fața locului (SIP). În plus, este ușor să goliți complet pompa, ceea ce elimină reținerea produsului, mărește recuperarea produsului și reduce riscul de creștere bacteriană în timpul opririi pompei.

Flexibilitate mare a procesului

Alfa Laval OptiLobe oferă un transfer fiabil de fluide și o manevrare delicată a produsului, în combinație cu caracteristici de pulsație redusă, forfecare redusă și zgomot redus. Porturile sale de intrare și ieșire în poziție verticală sau orizontală îmbunătățesc flexibilitatea procesului și permit montarea universală pentru o flexibilitate completă a instalării în întreaga instalație.

Odată cu adăugarea acestor noi pompe, gama de pompe rotative cu lobi Alfa Laval OptiLobe oferă acum un total de 10 modele și cinci dimensiuni de cadru (10, 20, 30, 40 și 50). Toate cele 10 modele de pompe pot funcționa eficient la presiuni diferențiale de 8 bari.

Capacele frontale opționale de încălzire / răcire sunt acum disponibile pentru întreaga gamă de pompe rotative cu lobi Alfa Laval OptiLobe. Capacele frontale permit utilizatorilor să profite de calitatea pompei și de rentabilitate pentru procesele care necesită transfer de produs de la volume mici până la volume mari la presiuni diferențiale de 8 bari. Această opțiune este o alegere excelentă pentru procesele în care produsele tind să se întărească la temperaturi scăzute, cum ar fi soluțiile de zahăr, untul și margarinele, marmeladele, unturile de corp, gelurile, loțiunile și alte produse. Mai mult decât atât, este ușor să faceți upgrade și să modernizați pompele existente cu capacele frontale.

Întreținere și fiabilitate

Operarea este simplă și fiabilă, datorită construcției robuste a cutiei de viteze a Alfa Laval OptiLobe. Garniturile de autoreglare și încărcare frontală sunt ușor de montat și ușor de întreținut; nu este necesară demontarea carcasei rotorului pentru reparații sau inspecții. Toleranțele înalte ale tuturor componentelor mașinii asigură interschimbabilitate completă a componentelor fără a fi necesare marcaje sau resincronizarea pompei. Acest lucru reduce costurile de întreținere și timpul de nefuncționare, optimizând astfel producția. Acest lucru simplifică întreținerea, optimizează inventarul pieselor de schimb și reduce semnificativ costurile generale de întreținere.

Parte dintr-o gamă largă de pompe

Alfa Laval oferă o gamă completă de tehnologii de pompe igienice pentru a răspunde cererii clienților în ceea ce privește protejarea calității produsului, eficiența procesului și întreținerea și service-ul ușoare. Gama completă de pompe pentru aplicații igienice servește produsele lactate, alimentele, băuturile, îngrijirea locuinței, îngrijirea personală, industria biotehnologică și farmaceutică. Parte a gamei de pompe rotative cu lobi a companiei, Alfa Laval OptiLobe este conceput cu atenție pentru a oferi performanțe optime ale procesului, funcționare fiabilă și eficiență energetică bună în aplicații solicitante. Aceste pompe versatile sunt o alegere excelentă pentru sarcini care necesită un transfer delicat al produsului și o întreținere ușor de realizat.

Pentru a afla mai multe detalii, accesați pagina web Pompă Rotativă cu Lobi Alfa Laval OptiLobe. Gama de pompe rotative cu lobi Alfa Laval completează linia completă a pompelor volumetrice Alfa Laval, inclusiv pompa cu tehnologie cu piston circumferențial și pompa cu dublu șurub. Acest lucru permite Alfa Laval să ofere soluția optimă pentru aplicația de proces în cauză.

 

 

 

Etichete

Tot
Optilobe rotary lobe pump

Mai multe informatii despre produs

Conţinut: