2020-05-18 Știri

Alfa Laval ThinkTop® IO-Link îmbunătățește schimbul de date în timp real și performanța ventilelor

Alfa Laval introduce Alfa Laval ThinkTop IO-Link, o nouă versiune a unității de detectare și control a celei de-a doua generații a Alfa Laval ThinkTop V50 și V70 pentru ventilele igienice. În interiorul ThinkTop IO-Link se găsește protocolul de comunicare compatibil Industry 4.0 pentru îmbunătățirea comunicării point-to-point între ventilele igienice inteligente și sistemele avansate de automatizare. Acesta permite un control mai inteligent și mai agil al ventilului datorită schimbului de date în timp real, diagnosticului îmbunătățit și configurabilității și controlului simplificate.

 

Noile unități de detectare și control pentru ventilele ThinkTop IO-Link susțin producția inteligentă, deoarece industrii precum industria produselor lactate, industria alimentară și de băuturi, până la industria de îngrijire personală și a locuinței și industria farmaceutică încep să utilizeze tehnologiile Industry 4.0 pentru a îmbunătăți calitatea, eficiența, siguranța și competitivitatea.

 

„Dintr-o dată, este mai ușor să captezi, să stochezi, să analizezi și să acționezi pe baza unor date semnificative”, spune René Stietz, Alfa Laval. „Obțineți toată finețea noului Alfa Laval ThinkTop reproiectat - și beneficii valoroase precum mai multe date, productivitate mai mare și randamente mai mari.”

 

 

Ca întotdeauna, Alfa Laval aduce gândirea evolutivă la unitățile sale de detectare și control al ventilelor, iar ThinkTop IO-Link nu face excepție. Caracteristicile noi notabile includ: timpul de instalare mai rapid datorită conectorilor M12 potriviți și înregistrarea automată a duratei cursei ventilelor igienice; reglare mai inteligentă a timpului, deoarece prioritatea poate fi atribuită datelor critice; datele și parametrii de proces pot fi schimbați cu ușurință dintr-un sistem de automatizare de la distanță; iar stocarea de date sporită, disponibilitatea și analiza contribuie la îmbunătățirea operațiunilor.

 

Ca și seriile ThinkTop V50 și V70, ThinkTop IO-Link acoperă toate cerințele ventilelor și se potrivește cu Alfa Laval DV-ST, fluture, scaun unic, scaun dublu și ventile speciale.

 

Aflați mai multe despre Alfa Laval ThinkTop IO-Link aici.

 

Conţinut: