2022-08-08 Știri

Alăturați-vă noului eveniment de lansare Net-zero al Alfa Laval – Am revenit cu produse și informații noi!

După o primă cursă incredibil de reușită în februarie 2022, Alfa Laval revine cu o nouă perspectivă despre cum să accelereze soluțiile sustenabile pe piața energiei. Evenimentul de lansare al Net-zero de la Alfa Laval se va concentra pe modul în care intenționăm să abordăm unele dintre cele mai presante probleme ale zilelor noastre. Acest lucru cuprinde totul, de la oportunitățile interesante care vin odată cu digitalizarea sporită, până la numeroasele moduri în care putem aborda obiectivele colective de decarbonizare.


„Vom invita clienți din întreaga lume să ni se alăture, în timp ce discutăm despre „Inovația care accelerează soluțiile sustenabile”. Lista noastră captivantă de vorbitori ne va duce la o incursiune profundă în domeniul lor de expertiză, arătându-ne cum să aducem la viață angajamentele noastre față de eficiența energetică, energia curată și circularitate”
, spune Thomas Møller, vicepreședinte executiv al Diviziei Energie al Alfa Laval.  

"Aceste trei zone sunt pietrele de temelie ale ofertei de sustenabilitate a Alfa Laval și sunt în centrul modalităților prin care ne putem sprijini clienții să ajungă la Net-zero, continuă Møller. Acest lucru ne stârnește imaginația și ne stimulează inovațiile. În același timp, trebuie să înțelegem că accelerarea călătoriei Net-zero trebuie să aibă loc prin parteneriate, în care competențele și capacitățile complementare se unesc pentru a pune noi baze.”

 

Alfa Laval găzduiește cele mai recente concepte atunci când vine vorba de crearea de noi tehnologii care măresc profiturile, reduc costurile și îmbunătățesc sustenabilitatea. Acest eveniment va rezuma câteva dintre aceste produse și tehnologii cheie care pot aborda cele mai recente provocări și oportunități ale industriei. De exemplu, soluțiile de reutilizare a căldurii și de răcire cu lichid sunt în tendințe în industria centrelor de date la nivel mondial în acest moment, iar Alfa Laval este lider cu noi produse care sunt personalizate pentru a face centrele de date mai eficiente din punct de vedere energetic. Un alt exemplu este angajamentul Alfa Laval față de conectivitate, cu accent important pe scanarea termică și inteligența artificială (AI).

Experții din studio vor împărtăși, de asemenea, cele mai recente noutăți pe care Alfa Laval le are de oferit în tehnologia de separare, sistemele de filtrare, răcirea hibridă cu aer și stocarea de energie de lungă durată. Aceasta va include lansarea multor produse noi interesante, cum ar fi gama Alfa Laval Moatti 180, Packinox+, HYAC și multe altele.

Deci, dacă doriți să participați la construirea unui viitor mai luminos, asigurați-vă că vă alăturați evenimentului de lansare Net-zero al Alfa Laval. Evenimentul, la care participarea este gratuită, are loc online pe 15 septembrie 2022, la ora 14.00 CET.

 

Înscrieți-vă astăzi!

 

Etichete

Tot
Innovations that accelerates sustainable solutions 640x360

Aflați mai multe detalii!

Aflați mai multe despre evenimentul de lansare Net-zero de la Alfa Laval.

> Vedeți programul complet aici

7.14 intro image.jpg

Accelerarea soluțiilor durabile

Împreună cu clienții și partenerii noștri, Alfa Laval accelerează tranziția către soluții energetice mai eficiente și mai curate și sprijină economia circulară.
Cunoștințele noastre avansate din industrie ne permit să optimizăm procesele clienților, să depășim cele mai dificile provocări și să continuăm să facem lumea mai bună în fiecare zi.

 

Începeți tranziția aici

Conţinut: