Produse noi. Perspective noi. Bine ați venit la evenimentul de lansare Alfa Laval net-zero. | Alfa Laval

2022-02-03 Știri

Produse noi. Perspective noi. Bine ați venit la evenimentul de lansare Alfa Laval net-zero.

Alfa Laval se angajează să accelereze soluțiile durabile pentru piața energetică. Evenimentul nostru viitor de lansare se va concentra pe noi modalități de abordare a unora dintre cele mai presante - și conflictuale - probleme ale zilelor noastre, inclusiv necesitatea de a decarboniza economia globală, producând în același timp mai multă energie pentru a satisface cererea în creștere. Evenimentul va prezenta, de asemenea, o serie de produse noi care pot îmbunătăți semnificativ eficiența energetică și sustenabilitatea.

Tehnologiile de transfer de căldură și de separare ale Alfa Laval se potrivesc perfect provocărilor actuale.
Puține companii din lume sunt capabile să se adapteze imediat necesității de a satisface cererea tot mai mare de energie, reducând, în același timp, în mod semnificativ emisiile de carbon.

"În cadrul evenimentului nostru de informare și inovare, vom invita clienții din întreaga lume să ni se alăture pentru a explora posibilitățile legate de tema "Inovarea care accelerează soluțiile durabile". Avem o listă interesantă de interlocutori", spune Thomas Möller, Vicepreședinte Executiv al Diviziei de Energie a Alfa Laval. "Fiecare interlocutor ne va conduce într-o incursiune în domeniul său de expertiză și ne va arăta cum să dăm viață angajamentelor noastre privind eficiența energetică, energia curată și economia circulară în activitatea noastră de zi cu zi,"

Aceste trei domenii - eficiența energetică, energia curată și economia circulară - reprezintă nucleul de sustenabilitate a Alfa Laval "Ne acordăm timp pentru a construi parteneriate de durată cu clienții noștri", continuă Möller, "deoarece știm că înțelegerea activităților lor este vitală pentru a găsi modalități de a-i ajuta să facă tranziția de la economia carbonului la o mai mare eficiență termică. Încercarea de a le rezolva provocările ne stârnește imaginația și ne conduce spre o mai mare inovație."

Evenimentul va sintetiza cele mai noi provocări cu care ne confruntăm și modul în care le putem face față. Tranziția către agenți frigorifici naturali cu un impact mai redus asupra climei reprezintă o tendință majoră în industria globală de încălzire și răcire în acest moment - iar Alfa Laval este lider în acest sens cu schimbătoare de căldură adaptate la noile cerințe cu care se confruntă clienții noștri. Alfa Laval este, de asemenea, sediul celor mai recente idei despre valoarea proceselor eficiente din punct de vedere al materialelor și al resurselor, posibil cea mai inteligentă modalitate de a crește profiturile, de a reduce costurile și de a îmbunătăți sustenabilitatea - o combinație triplă benefică pentru orice companie.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va face schimb de experiență cu privire la noile inițiative, inclusiv Zero Liquid Discharge, precum și cu echipa centrului de service Alfa Laval, care va fi, de asemenea, prezentă.

Nu în ultimul rând, cele mai noi tehnologii și combustibili, inclusiv lanțul valoric al hidrogenului verde, motorina regenerabilă și noile schimbătoare de căldură de ultimă generație de la Alfa Laval, gama ACK540, AC65, TS45 și PCHE Hybloc™ vor fi în centrul atenției.

Lansarea Alfa Laval reprezinta un eveniment de neratat pentru oricine speră să facă parte din soluția de a construi un viitor mai luminos.

Evenimentul va avea loc pe 16 februarie 2022, la ora 14.00 CET (versiunea în limba engleză).

 

Launch event title image 640x360-V2

7.14 intro image.jpg

Accelerarea soluțiilor durabile

Împreună cu clienții și partenerii noștri, Alfa Laval accelerează tranziția către soluții energetice mai eficiente și mai curate și sprijină economia circulară.
Cunoștințele noastre avansate din industrie ne permit să optimizăm procesele clienților, să depășim cele mai dificile provocări și să continuăm să facem lumea mai bună în fiecare zi.

 

Începeți tranziția aici

Conţinut: