2022-08-17 Știri

Noul Alfa Laval CM Connect folosește digitalizarea pentru a optimiza procesarea igienică

Noul Alfa Laval CM Connect constituie următorul pas în călătoria digitalizării pentru a stimula inovația și dezvoltarea pentru clienții din industriile de procesare igienică.

CM Connect este un monitor de stare și un gateway cloud pe bază de abonament. Acesta permite operatorilor să acceseze datele echipamentelor de pe liniile de procesare dintr-o locație aflată la distanță. Având la îndemână date despre timpul real de funcționare, analiza tendințelor și timpul până la următorul service, operatorii instalațiilor pot lua decizii informate de mentenanță folosind computerele personale și dispozitivele mobile. Acest lucru asigură continuitatea procesului și activele critice, îmbunătățește siguranța la locul de muncă, economisește timp și bani și oferă un avantaj competitiv.


Maximizați eficiența instalației, minimizați timpul de oprire neplanificată

Pe măsură ce Industry 4.0 evoluează, CM Connect este următorul pas firesc în călătoria de digitalizare a clienților, extinzând gama Alfa Laval de soluții de monitorizare a stării.

Cu o vizibilitate completă a tuturor activelor conectate, operatorii pot detecta problemele care au impact asupra performanțelor viitoare, pot preveni întreruperile neplanificate și pot îmbunătăți gestionarea activelor.

Acționând ca un gateway care comunică prin Bluetooth, CM Connect poate conecta până la 10 monitorizari de vibrații wireless. Apoi, transmite datele printr-o rețea celulară 4G către cloud pentru revizuire și analiză pe un tablou de bord intuitiv și ușor de utilizat.

 

Notificări avansate în timp real

Analiza avansată a vibrațiilor permite detectarea oricărei abateri de la valorile limită prestabilite ale echipamentelor. În cazul în care apar abateri, un SMS sau un e-mail notifică utilizatorii care pot lua măsuri în timp real pe baza analizei datelor.

 

„Concentrează-te pe ceea ce contează. CM Connect permite operatorilor să planifice și să prioritizeze întreținerea pe baza datelor”, spune John Walker, Manager de Portofoliu, Pompe, Alfa Laval. În loc să înlocuiască piesele de uzură înainte de durata lor de viață utilă, operatorii pot aloca timp și bani atunci când și unde este necesară întreținerea.

 

Pe lângă conectarea monitoarelor de vibrații wireless CM, CM Connect poate acționa și ca senzor. Acesta măsoară vibrațiile, temperatura plăcii și durata totală de funcționare atunci când este montat pe pompele Alfa Laval LKH, SRU, SX și DuraCirc sau pe alte mașini rotative, cum ar fi agitatoarele sau mixerele.

 

Spre o digitalizare îmbunătățită

Ca parte a angajamentului companiei de a iniția transformarea digitală în industriile igienice, Alfa Laval explorează și dezvoltă soluții Industry 4.0 pentru a promova avantajul competitiv pentru clienți.

Aflați mai multe detalii la CM Connect

 

Etichete

Tot

Conţinut: