2022-08-02 Știri

Reduceți costurile și minimizați amprenta de carbon pentru rețeaua dvs. de distribuție a berii

Consumul de bere la nivel mondial este în creștere. Se estimează că producția de bere va crește cu o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 3,7% până în 2025. Dar costurile cu berea sunt în creștere, în timp ce recoltele globale ale culturilor, cum ar fi grâul și orzul, vor scădea. Asta a raportat Forumul Economic Mondial într-un articol din iunie 2021. Toate din cauza căldurii extreme, a secetei și a costurilor cu energia în creștere în viitor.

În acest context, fabricile de bere se confruntă cu modul de a se orienta către operațiuni neutre din punct de vedere climatic și de a-și spori acreditările de durabilitate. Drept urmare, producătorii de bere – marile fabrici de bere și producători de bere artizanală – iau măsuri pentru a reduce amprenta de carbon a operațiunilor lor, făcând din berea concentrată o alternativă atractivă la metodele tradiționale de producție de astăzi.

Reduceți amprenta de carbon a rețelei dvs. de distribuție a berii

Cum ar fi dacă ați reduce amprenta de carbon a fabricii de bere, ați reduce costurile și ați elimina problemele din lanțul de aprovizionare, asigurând în același timp calitatea berii dvs.? Puteți, cu sistemul de concentrare Alfa Laval RevosTM. Revos este sistem de concentrare bazat pe osmoză inversă la presiune ridicată, la temperatură scăzută, care elimină apa din bere și băuturi, dar păstrează profilul original al aromei după rehidratare. Folosind o tehnologie patentată și eficientă din punct de vedere energetic, Revos reduce costurile lanțului de aprovizionare.

Reduceți costurile de transport în vrac

Revos oferă economii substanțiale pentru transportul în vrac și pentru aplicațiile draft. De exemplu, în ceea ce privește transportul în vrac, transportul concentratului de bere, în loc de berea standard, reduce numărul de transporturi cu cisterne cu aproximativ 65% (între 5 și 15 dolari pe hl). De asemenea, reduce emisiile de carbon asociate, precum și costurile cu forța de muncă și ale combustibilului. Economiile variază în funcție de diverși factori, cum ar fi costurile cu combustibilul pe o anumită rută. Este disponibil un supliment opțional pentru dezalcoolizare și seltzer tare.

Reduceți costurile de distribuire a draftului

În ceea ce privește draftul, barurile pot economisi mai mult de 20 USD per hl la transportul butoaielor, sporindu-și acreditările de durabilitate până la punctul de consum. Sistemul de distribuire a draftului Alfa Laval Revos™, cu sistemul său de monitorizare automatizat, permite controlul calității berii sau băuturii distribuite.

 

Berea distribuită sub formă de concentrat în butoaie și amestecată cu apă carbogazoasă filtrată la bar oferă beneficii pentru toată lumea:

  • Fabrica de bere și distribuitorul reduc costurile de transport de până la șase ori, permițând economii de costuri și/sau creșteri de puncte de preț de-a lungul lanțului de aprovizionare
  • Fabrica de bere primește, de asemenea, date în timp real despre calitatea turnării (temperatură, carbonatare, ABV, debit) din sistemul de distribuire a draftului.
  • Barul se bucură de o frecvență redusă de livrare și de cerințe minime de spațiu de depozitare
  • Clientul se bucură de o bere la halbă cu un gust deosebit, cu o calitate constantă a produsului și o amprentă de carbon mai mică

Gust grozav din concentrat

Berea, vinul și concentratul de cidru Revos au trecut prin teste riguroase prin comparații senzoriale informale, panouri formale de gust la scară largă. Testele arată diferențe minime sau deloc măsurabile între băutura de control (bere proaspătă) și băutura de probă (bere rehidratată).

Soluții complete Alfa Laval Revos

Alfa Laval poate sprijini clienții în adoptarea concentratelor de bere cu sisteme Revos de-a lungul lanțului de aprovizionare. În ceea ce privește partea de transport și depozitare în vrac, Alfa Laval oferă soluții de procesare și ambalare a lichidelor, în timp ce, pe partea de distribuire a draftului, Alfa Laval oferă pasteurizare, precum și soluția de distribuire a draftului Revos.

Încercați înainte de a cumpăra

Nu ne credeți pe cuvânt. Puneți la încercare sistemul de concentrare Alfa Laval Revos. Trimiteți opt butoaie de bere sau băutură la unul dintre cele două locuri de testare ale Alfa Laval (fie în SUA, fie în Danemarca) și participați la o degustare la fața locului și la o evaluare a performanței. Sau închiriați și testați o unitate la scară comercială pentru a determina debitul și calitatea concentratului la sediul dumneavoastră.

 

 

Etichete

Tot

Conţinut: