2023-06-22 Știri

Noile supape optimizate Alfa Laval Unique Mixproof CIP și Process satisfac cerințele pieței

Alfa Laval dezvăluie două noi supape igienice, Alfa Laval Unique Mixproof CIP și Unique Mixproof Process, extinzându-și gama de supape igienice cu scaun dublu pentru a satisface cerințele pieței. Odată cu introducerea acestor două supape inovatoare rezistente la amestec, producătorii preocupați de integritatea produsului au acum o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor de a mări siguranța produsului, sporind în același timp eficiența și sustenabilitatea procesului.

Performanță dovedită, rafinată pentru un scop

Acești doi nou-veniți sunt construiți având la bază performanța dovedită, dar rafinați pentru un scop. Unique Mixproof CIP este o supapă cu scaun dublu care gestionează în mod sigur și eficient fluxul de medii de curățare în timpul curățării în loc (CIP). Unique Mixproof Process, o versiune compactă a supapelor cu scaun dublu Alfa Laval, este configurabil și disponibil în diferite dimensiuni pentru a îndeplini cerințele fundamentale ale producătorilor de procesare igienică. Ambele sunt capabile să direcționeze simultan două fluide diferite fără riscul de contaminare încrucișată, contribuind astfel la mai mult timp de funcționare și la reducerea costului total de proprietate.

„Aceste noi supape Unique Mixproof oferă siguranță produsului, flexibilitate în proces, întreținere simplă și oportunități pentru economii de apă și medii CIP”, spune Anders M. Lyhne, Manager Portofoliu Produse, Alfa Laval.

Protecție fiabilă și rentabilă a produsului

Producătorii se pot baza pe Unique Mixproof CIP și Unique Mixproof Process pentru o siguranță rentabilă a produsului. Tehnologia cu scaun dublu Alfa Laval cu ridicare a scaunului menține fluidele separate, asigurând o curățare eficientă și o protecție completă împotriva pătrunderii microorganismelor dăunătoare. Cu un design complet echilibrat, supapele pot face față cu ușurință la presiunea ridicată fără riscul de șocuri de presiune. Mai mult, sunt certificate conform FDA, 3A și alte standarde recunoscute.

O mai mare flexibilitate a procesului

Îmbunătățiți fiabilitatea și flexibilitatea configurațiilor procesului de fabricație cu o tehnologie dovedită a supapelor care corespunde cerințelor specifice de producție. La fel ca întreaga gamă Alfa Laval Unique Mixproof, supapele Unique Mixproof CIP și Unique Mixproof Process sunt compacte și modulare, oferind o mai mare flexibilitate a procesului. Cu un design modular și disponibile în tipuri și dimensiuni care se potrivesc diferitelor aplicații, supapele Unique Mixproof CIP și Unique Mixproof Process ajută producătorii să se adapteze la cerințele în schimbare ale procesului. Utilizarea acestor supape în combinație cu unitățile de control Alfa Laval ThinkTop oferă o flexibilitate și un control și mai mare al procesului.

Service simplificat

Construite pe platformele Alfa Laval Unique SSV și Mixproof, aceste supape igienice cu scaun dublu, cu încărcare în partea superioară, reduc la minimum riscul de opriri neplanificate în timp ce alocă cât mai puțin timp și resurse pentru întreținerea de rutină. Tehnologia de etanșare dovedită cu compresie definită extinde intervalele dintre service, în timp ce un actuator fără întreținere și fără componente reglabile maximizează timpul de funcționare și minimizează costul total de proprietate.

Sustenabilitate sporită

Combinate cu Alfa Laval ThinkTop, aceste noi supape Unique Mixproof elimină pierderile inutile de produs, oferind în același timp economii de până la 90% de apă și medii CIP. Utilizarea redusă a fluidelor CIP contribuie la scăderea costului total de proprietate, minimizând în același timp impactul asupra mediului în industriile de proces. Benefic pentru oameni, benefic pentru afaceri, benefic pentru planetă.

Pentru a afla mai multe detalii, vizitați www.alfalaval.com/UniqueMixproof/news

 

Conţinut: