2025-05-20 Știri
Să eliberăm presiunea: Optimizarea apei în producția igienică
Criza globală a apei poate fi rezumată în doar șase cuvinte: prea puțină, prea multă, prea murdară - o expresie inventată de Charles Iceland de la World Resources Institute (WRI), un think-tank angajat de mult timp în monitorizarea, analiza și consilierea privind apa dulce și impactul acesteia asupra naturii.
Gravitatea situației a lăsat o amprentă clară atunci când membrii Forumului Economic Mondial s-au reunit la reuniunea anuală de la Davos, Elveția, în ianuarie: apa, clima, natura și energia au fost subiectele principale de discuție.
La Alfa Laval, lucrăm îndeaproape cu companiile care se confruntă cu provocarea de a reduce consumul și utilizarea apei, respectând în același timp reglementările mai stricte privind calitatea apei evacuate. Aceste provocări au implicații imediate asupra costurilor și pot avea un impact asupra unei companii:
Competitivitatea
Licența de funcționare
Abilitatea de a atrage parteneri, capital și talente
Credem că realizarea unor operațiuni industriale pozitive din punct de vedere al apei este esențială pentru consolidarea rezilienței la criza apei și pentru creșterea competitivității unei companii. Această călătorie începe cu neutralitatea apei. La Alfa Laval, reinventăm tehnologiile și sistemele pentru a face implementarea mai ușoară, o soluție la un moment dat. Ne folosim puterea de inovare pentru a combina soluții dovedite în moduri noi și pentru a dezvolta alternative inovatoare și inteligente care permit industriilor să optimizeze reutilizarea apei.
Water for cleaning and cooling in hygienic production
Alăturați-vă nouă în călătoria noastră pentru a explora soluții și noi parteneriate care reduc riscurile legate de apă, concentrându-ne pe optimizarea utilizării apei pentru curățare și răcire în producția igienică.
Urmăriți-ne pe LinkedIn pentru inspirație și perspective ale experților și înregistrați-vă la evenimentul nostru virtual din 4 iunie pentru o oportunitate exclusivă de a discuta direct cu experții noștri despre cele mai bune tehnologii disponibile și soluții de gestionare a apei.
Veți obține informații valoroase de la experți de top în tehnologie și lideri din industrie cu privire la cum să:
- Construiți reziliența la efectele schimbărilor climatice și la impactul ciclului apei pentru a proteja securitatea apei și a asigura timpul de funcționare al producției, permițând în același timp creșterea viitoare
- Consolidarea licenței de operare în zonele cu deficit de apă prin satisfacerea cerințelor crescânde ale consumatorilor și ale autorităților de reglementare pentru practici durabile, găsind echilibrul corect între câștigul financiar și utilizarea circulară a apei
- Stabilirea ca lider al industriei în reutilizarea optimă a apei pe calea către neutralitatea apei și operațiuni pozitive din punct de vedere al apei, ajutându-vă să atrageți investiții, talente ale forței de muncă și cote de piață
Nu ratați această oportunitate de a învăța de la experți cum să răspundeți la practicile și reglementările ESG în evoluție, construind în același timp reziliența pe termen lung a apei pentru operațiuni de afaceri neîntrerupte.
Vorbitori principali:
Imran Rashid, President BU Food Heat Transfer, Alfa Laval
Eline Suijlen, Water Industry Manager, Alfa Laval
Grupul de experți Alfa Laval:
Allan Bruun, Business Development Manager, reprezentând ThinkTop®
Anna Andrys, Strategic Project Manager, reprezentând Alfa Laval Extend™
Filippa Kinderdal, Product & Portfolio Manager, reprezentând Alfa Laval Optiwia™
Moderator:
Hanne Ovesen, Communications Manager, Food & Water Division
Etichete
Tot