O cauză comună la o companie petrochimică din Arabia Saudită

Când clientul a început să întâmpine probleme cu schimbătoarele de căldură cu plăci semi-sudate, Alfa Laval s-a temut că va pierde un client valoros. În schimb, cele două companii au decis să colaboreze pentru a găsi o soluție și nu au avut niciodată relații mai strânse ca în prezent.

DATA 2023-11-28

„Inițial, eram foarte îngrijorați și îmi imaginam acest client își va reconsidera poziția în relația cu noi”, își amintește Juergen Kohler, Service manager Alfa Laval în Arabia Saudită. „Cu toate acestea, odată ce am răspuns și au văzut cât eram de dispuși să remediem problema, au decis că vor să colaboreze cu noi pentru a găsi o soluție.”

 

 

Vocea clientului

De la bun început am avut o bună înțelegere și o bună cooperare la toate nivelurile. După multe întâlniri și investigații de către ambele companii, am descoperit de fapt că nu există o singură cauză principală, ci mai multe.

Juergen Kohler, Service Manager, Alfa Laval, Arabia Saudită

Produse

PHE -urile Alfa Laval folosesc plăci de transfer de căldură prevăzute cu garnituri care etanșează fiecare canal de celălalt și direcționează fluidele în canale alternative. Sunt utilizate în întreaga industrie ca echipamente pentru încălzire, răcire, recuperare de căldură eficientă, condensare și evaporare.

 Schimbătoare de căldură cu plăci

Clientul

Compania petrochimică are sediul în Jubail, Arabia Saudită, și produce etilenă, etilen glicol și olefine liniare alfa.

Soluția

Clientul a achiziționat modelul MA30W de schimbător de căldură cu plăci semi-sudate de la Alfa Laval.

După investigații ample asupra posibilelor defecte, Alfa Laval a modernizat materialul garniturii de câmp și a făcut modificări la proiectarea și fabricarea garniturii inelare.

Descărcați