Fiabilitatea este cheia pentru funcționarea continuă

Alfa Laval s-a dovedit a fi un partener de încredere pentru compania chimică germană BSL Schkopau, unde livrarea și întreținerea promptă a pieselor de schimb economisesc milioane de euro în costuri de nefuncționare.

DATA 2023-11-28

Înlocuire și reparații rapide efectuate de Alfa Laval

Axel Geissler de la BSL Schkopau este responsabil pentru întreținerea preventivă in fabrica. Are 24 de ani de experiență în lucrul cu schimbătoarele de căldură cu plăci Alfa Laval.

Viteza este esențială. În timpul unei opriri de două zile, Alfa Laval a inspectat schimbătoarele de căldură cu plăci, a constatat că o serie de garnituri trebuiau înlocuite și a efectuat câteva lucrări de reparații. Totul a fost finalizat în timpul perioadei de oprire de două zile.

Atunci când sunt necesare lucrări de reparații, interesul principal al Geissler este evitarea timpului de nefuncționare. „Dacă instalația noastră de clor este închisă, nu putem opera nici instalația MC-3, care este conectată în serie”, explică el. „Vorbim despre milioane de euro pierduți într-o singură zi de operațiuni închise.”

Cel mai bun produs este cel care cauzează cele mai puține probleme. Schimbătoarele de căldură Alfa Laval pe care le folosim s-au dovedit a fi foarte fiabile de-a lungul anilor.” AXEL GEISSLER, BSL SCHKOPAU

Descărcați povestea completă

Schimbătoarele de căldură Alfa Laval pe care le folosim s-au dovedit a fi foarte fiabile de-a lungul anilor.”
AXEL GEISSLER, BSL SCHKOPAU

Extinderea performanței cu Portofoliul de Servicii Alfa Laval 360°

Portofoliul nostru extins oferă toate serviciile de care aveți nevoie pentru a asigura performanțe de top, timp de funcționare maxim și eficiență de operare a echipamentului dumneavoastră Alfa Laval pe tot parcursul ciclului său de viață. Echipa noastră de experți și disponibilitatea pieselor vă oferă liniște sufletească.

Mai multe despre Portofoliul de Servicii Alfa Laval 360°

Clientul

BSL Schkopau este o fabrică chimică din Germania, aparținând grupului american Dow Chemicals. Operațiunile fabricii includ aproximativ 35 de schimbătoare de căldură cu plăci de diferite tipuri.