Upgrade-uri ale echipamentelor - O modalitate inteligentă de a crește capacitatea de preparare a berii

După evaluarea diferitelor soluții pentru a crește capacitatea de producție, Dalian Daxue Brewery a decis să meargă pentru upgrade-uri de echipamente la Alfa Laval pentru a optimiza modulul de proces Laval ALDOX™ High Gravity Beer.

DATA 2023-11-28

Dalian Daxue Brewery trebuia să-și extindă capacitatea fabricii de bere și avea în vedere două opțiuni: completarea actualului ALDOX™ cu un sistem de dezaerare de la un furnizor local (care nu era capabil să îndeplinească cerințele pentru producția de vârf) sau înlocuirea ALDOX™ cu o unitate mai mare, dar care ar fi condus la o investiție costisitoare.

Alfa Laval a fost la fabrica de bere pentru o vizită de service de rutină și a aflat de provocările care limitează capacitatea de producție a Dalian. Alfa Laval a sugerat upgrade-uri de echipamente pentru a optimiza sistemul existent ALDOX™. Prin alegerea acestei opțiuni, Dailan nu a trebuit să investească într-o unitate nouă și mai mare.

Îmbunătățirile Alfa Laval au asigurat o capacitate crescută

Upgrade-ul Echipamentelor Alfa Laval a asigurat o capacitate sporită conform cerințelor lunii de vârf, iar fabrica de bere Daxue Brewery a fost foarte mulțumită de experiența și suportul oferit de Alfa Laval.

Beneficii

  • Capacitate mai mare fără echipamente noi
  • Suport complet cu soluții personalizate
  • Compatibilitate și siguranță
  • Liniștea sufletească în procesele operaționale

Descărcați povestea completă

Extinderea performanței cu Portofoliul de Servicii Alfa Laval 360°

Portofoliul nostru extins oferă toate serviciile de care aveți nevoie pentru a asigura performanțe de top, timp de funcționare maxim și eficiență de operare a echipamentului dumneavoastră Alfa Laval pe tot parcursul ciclului său de viață. Echipa noastră de experți și disponibilitatea pieselor vă oferă liniște sufletească.

Mai multe despre Portofoliul de Servicii Alfa Laval 360°

Clientul

Fabrica de bere Daxue, fondată în 2001, este situată în orașul Dalian din provincia Liaoning din nord-estul Chinei, unde este a treia cea mai mare fabrică de bere. Dauxe are o capacitate anuală de fabricare a berii de 280.000 hl și este foarte renumită în provincia Liaoning, a patra cea mai mare piață de bere din China.