Emanciparea fetelor prin educație

Ca parte a angajamentului Alfa Laval față de implicarea în comunitate, compania acordă 40 de burse de cinci ani fetelor din India.

DATA 2023-11-28
CSRIndia

Academia Avasara este o școală secundară progresivă care educă fete cu perspective excepționale. Programul de burse care va sprijini cele 40 de fete de la Avasara Leadership Institute a fost lansat oficial de Anantha Padmanabhan, Director General India și Președinte Grup India-Orientul Mijlociu-Africa în iunie 2018. La eveniment au participat Joseph Cubas, directorul Avasara, studenți, și de la Alfa Laval India, Nishant Srivastava, Lalita Vasu și Devendra Birajdar. Selecția studenților pentru burse s-a bazat pe performanța academică a fetelor și situația financiară a acestora.

Sunt atât de fericită că Alfa Laval a preluat acest proiect și sperăm să putem contribui la dezvoltarea durabilă a acestei comunități și să sprijinim aceste fete strălucite în realizarea visurilor lor", spune Anantha Padmanabhan, Președinte Grup & Director General.

În plus față de susținerea a 40 de studenți cu burse timp de cinci ani, proiectul include și instalarea de panouri solare pe patru clădiri școlare și crearea unei biblioteci moderne.

Acest angajament cu Avasara va fi cel mai mare proiect asumat de Comitetul CSR din India în cursul anului 2018 și complimentează principiul de afaceri al Alfa Laval pentru a aduce o contribuție spre binele comunității locale.

Despre Avasara

Academia Avasara este o școală secundară progresivă care educă fete cu perspective excepționale pentru o carieră în leadership și contribuția la societate. Studenți remarcabili, selectați în funcție de merit, se angajează într-un curriculum specializat care combină excelența academică cu leadership-ul, antreprenoriatul și studiile din India. La Avasara, experiența de învățare include consilieri, mentori, oportunități de studiu independent, clase de dimensiuni mici, un grup divers de studenți talentați și un curriculum de o profunzime extraordinară. Avasara consideră că posibilitatea unui student de a plăti taxe nu ar trebui să îi afecteze șansele de a experimenta această oportunitate educațională unică și holistică.

Alfa Laval contribuie la Obiectivele Globale

Organizația Națiunilor Unite a adoptat 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă pentru 2030, cunoscute sub numele de Obiective Globale, pe care liderii mondiali au promis să le realizeze. Acum este de datoria noastră să atingem acest obiectiv.

Mai multe informații

Obiectivul Global 4

Obiectivul global 4 asigură o educație de calitate incluzivă și echitabilă și promovează oportunități de învățare pe tot parcursul vieții pentru toți. Proiectul sprijină dezvoltarea și grija față de drepturile, educația și sănătatea copiilor și contribuie la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite nr. 4. Educație de Calitate.

SDG 4 CSR India

Etichete

Tot