Diversitatea promovează dezvoltarea

Alfa Laval este o companie internațională cu o prezență la nivel global. Diversitatea și incluziunea sunt priorități cheie, iar componența angajaților reflectă piețele geografice în care operăm ...

DATA 2023-11-28

O companie internațională

Viziunea Alfa Laval este de a crea locuri de muncă incluzive în care diversitatea este esențială pentru a contribui la atingerea obiectivelor companiei și pentru a maximiza potențialul indivizilor și al organizației în ansamblu.

Alfa Laval este prezentă în peste 100 de țări, are 17 naționalități reprezentate în cadrul conducerii și 100 de naționalități în cadrul Grupului. Avem inițiative în curs de desfășurare care se concentrează pe diversitate, una dintre ele este proiectul „Diversity Challenge”, în care candidații din medii diferite au posibilitatea de a obține experiență valoroasă unii de la ceilalți.

Egalitatea de gen

Strategia Alfa Laval „Diversity for growth” include oportunități egale de carieră pentru a sprijini femeile în dezvoltarea carierei în cadrul companiei și pentru a crea un mediu de lucru dinamic și divers pentru a susține afaceri de succes. O inițiativă în cadrul acestei strategii este programul de dezvoltare și mentorat denumit Impact.

Scopul programului este de a identifica, păstra și dezvolta lideri femei în cadrul Alfa Laval, în scopul de a crește numărul de poziții de management deținute de acestea. Impact oferă o combinație de sesiuni de instruire și coaching construite pe zone de dezvoltare identificate de participanți. În total, 43 de femei au participat la program, iar rezultatele arată că 70% dintre participanți ocupă poziții noi la un an după încheierea programului.

Alfa Laval a redus decalajul dintre proporția de femei manager și angajați. În 2009, proporția liderilor de gen feminin din cadrul grupului era de 15%, cu scopul de a atinge 20%. Astăzi, Alfa Laval a atins obiectivul de 20% manageri de gen feminin, ceea ce reflectă și proporția de femei din întregul grup.

Participanți la programul Impact 2018

Elna Persson; Manager Program, Christina Lisbona, Joakim Thölin, Malgorzata Moczynska, Joakim Vilson, Hemlata Joglekar, Susanne Phalen Åklundh, Sara Billo, Ekaterina Akulina, Evgenia Kuchuk, Tracey Putnam, Stefan Hansson, Linda Karlsson, Casper Andersen, Belinda Lau, Juanita Ramírez, Alex Syed, Anna Wenemark, Lina Florwald, Sammy Hulpiau, Mikael Tydén, Anita Byskov, Julien Gennetier, Minna Westerlund; Consultant extern & facilitator/trainer (Generact), Thomas Möller, Lars Dithmer.

Citiți aici interviul cu unul dintre participanți

"Diversitatea promovează creativitatea și gândirea inovatoare și este esențială în atingerea obiectivelor companiei noastre"

Pascale Gimenez, Vicepreședinte Senior Resurse Umane

Faceți cunoștință cu oamenii din Diversity Challenge

Etichete

Tot