Alfa Laval crește ponderea energiei regenerabile

Recent, operațiunile Alfa Laval din Jiangyin, Kunshan flow și Qingdao au trecut la achiziționarea de energie electrică 100% regenerabilă.

DATA 2023-11-28
renewable energy 1920x480

Energie regenerabilă

Mai mult de o treime din consumul de energie electrică la Alfa Laval este regenerabil

Alfa Laval a stabilit obiective de mediu pentru 2020, inclusiv reducerea consumului de energie cu 10% și a emisiilor de carbon cu 15% comparativ cu 2015. Pentru a se asigura că își atinge obiectivul de emisii de carbon până în 2020, Alfa Laval are un plan strategic de creștere a proporției de utilizare a energiei electrice din surse regenerabile.

Pentru a ne atinge obiectivele pentru 2020, ne-am concentrat mai mult asupra energiei și emisiilor de carbon în fabricile noastre de producție. Anul trecut, am decis să creștem investițiile în surse regenerabile de energie", declară Mikael Tyden, Head of Operations.

Emisiile de carbon sunt mai ridicate în locurile în care consumul de energie electrică este generat de cărbuni sau de alți combustibili fosili. Acum, că electricitatea achiziționată de cele trei mari fabrici din China este 100% regenerabilă, emisiile de carbon la Alfa Laval vor fi reduse cu 19 000 tone pe an. Acest lucru se traduce printr-o reducere a emisiilor Scope 1 și 2 ale Alfa Laval cu peste 20%.

 

Activitățile sunt în curs de desfășurare la Alfa Laval cu scopul de a reduce emisiile de carbon și consumul de energie. Aceste activități includ energia ca indicator cheie de performanță în toate unitățile de producție, un grup energetic nou înființat între companii, care se va concentra pe schimbul de bune practici și un proiect la nivel de companie care va fi implementat în acest an pentru a comuta la LED-fulger.

Mikael Tyden, Head of Operations

Mikael Tyden, Head of Operations

Operațiuni durabile

Alfa Laval lucrează la optimizarea utilizării resurselor naturale atât în operațiunile proprii, cât și în cele ale clienților noștri. Ca parte a acestui angajament, lucrăm continuu pentru a ne reduce consumul de energie și emisiile de carbon. Doriți să aflați mai multe despre modul în care funcționează durabilitatea în operațiunile proprii ale Alfa Laval?

sustainability 640x360

Soluții durabile pentru o lume mai bună

Generarea de energie regenerabilă contribuie la durabilitatea pe termen lung a planetei noastre și oferă beneficii substanțiale pentru climatul nostru, sănătatea și economia noastră. Alfa Laval dispune de o gamă largă de echipamente și servicii pentru a sprijini creșterea surselor regenerabile de energie.

concentrated solar power 640x360