2017-08-23 Product News

Alfa Laval T8 – Eficiență energetică maximă

Noul schimbător de căldură compact cu plăci și garnituri

Noul schimbător de căldură Alfa Laval T8 este îmbină perfect între capacitate optimă, performanța de încredere și dimensiunea compactă. Echipat cu o multitudine de inovații, precum Alfa Laval CurveFlowTM,  Alfa Laval ClipGripTM și design-ul unic al colțului de ghidare perpendiculară, schimbătorul T8 impune un nou standard în minimizarea costului total de întreținere în aplicațiile de încălzire și răcire.

Datorită dimensiunii compacte – mai puțin de 1m înălțime – și cu o conexiune de 80 mm, schimbătorul Alfa Laval T8 este schimbătorul cu plăci și garnituri ideal pentru aplicațiile HVAC în clădiri, precum și în multe alte industrii ca marina, metalurgia, industria energetică, răcirea utilităților și a motoarelor și industria semi-conductoarelor.

”Design-ul și simplitatea unice ale schimbătorului Alfa Laval T8 reflectă cel mai bine cei 80 de ani de experiență a Alfa Laval în schimbătoare de căldură cu plăci și garnituri”, afirmă Johan Snarberg, managerul portofoliul de produse Alfa Laval.

Eficiență și compactitate superioare 

Schimbătorul inovativ T8 beneficiază de aria de distribuție unică Alfa Laval CurveFlowTM, care livrează o distribuție a debitului superioară și o cădere de presiune mai mică pe întreaga suprafață de transfer termic. Aceasta permite ca schimbătorul să fie dimensionat cu mai puține plăci, rezultând o dimensiune mai compactă și costuri reduse de mentenanță. Eficiența energetică este îmbunătățită prin reducerea puterii pompei de circulație care compensează pierderile de căldură ale schimbătorului.

Mentenanță facilă și sigură

Schimbătorul de căldură Alfa Laval T8 este dotat și cu sistemul Alfa Laval ClipGripTM, care permite prinderea rapidă și fără lipici a garniturilor. Garniturile rămân fixate pe durata operațiunilor de mentenanță, reducîd astfel consumul de piese de schimb și timpul necesar pentru refixarea garniturilor.

Performanță de încredere

Design-ul colțului de ghidare perpendiculară asigură faptul că plăcile schimbătorului T8 sunt perfect aliniate, indiferent de umărul de plăci, asigurând performanță de încredere și o închidere mai rapidă a schimbătorului după operațiile de service.

Service global pentru o siguranță totală

Pentru a menține echipamentele clienților noștri în cele mai bune condiții de funcționare, Alfa Laval oferă un portofoliu cuprinzător de servicii care acoperă întregul ciclu de viață al echipamentelor, de la punerea în funcțiune, asistență și mentenață până la îmbunătățire și monitorizare. Distribuitorii și inginerii de service ai Alfa Laval asigură performanța în funcționare când și unde este necesară.

Campania INSIGHTS

Campania INSIGHTS este o sursă online de informare care evidențiază detaliile mici, ingenioase care se găsesc înăuntrul schimbătoarelor de căldură Alfa Laval cu plăci și garnituri. Este disponibilă la adresa:
http://prod-www.alfalaval.ro.alfalaval.org/microsites/insights/ro/index.html

Despre Alfa Laval:

Alfa Laval este un furnizor de top global de produse și soluții bazate pe cele 3 tehnologii cheie: transferul termic, separarea și transferul fluidelor.

Echipamentele, sistemele și serviciile companiei sunt dedicate asistării clienților în optimizarea performanței proceselor. Soluții ajută la încălzirea, răcirea, separarea și transportul produselor în industrii care produc alimente și băuturi, chimicale și petrochimicale, produse farmaceutice, amido, zahăr și etanol.

Produsele Alfa Laval sunt folosite de asemenea în centrale electrice, la bordul navelor, in industria ingineriei mecanice, in industria minieră și pentru tratarea apei și a deșeurilor, precum și pentru aplicații HVAC.

Organizația globală Alfa Laval lucrează îndeaproape cu clienții săi în aproape 100 de țări
pentru a-i ajuta să rămână în topul arenei globale. 

 

alfalaval-logo-large_640x360.png

Conţinut: