2015-11-02 Product News

Pompa Alfa Laval LKH Prime

Pompa Alfa Laval LKH Prime impune un nou standard în tehnologia pompelor cu auto-amorsare. Bazată pe gama de top a pompelor Alfa Laval LKH, pompa LKH Prime este o pompa cu auto-amorsare versatilă, eficientă care utilizează o combinație între tehnologia elicelor și design avansat pentru a îndeplini cele mai stricte cerințe pentru o multitudine de industrii, de la industria alimentară la cea farmaceutică.

Eficiența superioară a pompei Alfa Laval LKH Prime contribuie la un consum de energie redus. Aceasta împreună cu faptul că face parte din gama de top și lider de piață, Alfa Laval LKH, conduce la un cost redus de întreținere și o durată de funcționare ridicată.

Concepută să funcționeze în instalații cu posibilitatea de curățare fără demontare, conținând aer, Alfa Laval LKH Prime poate pompa de asemenea și produs, având potențial de reducere a investiției inițiale a sistemului.

Fiabilitate și zgomot redus în funcționare

Cu un zgomot redus în funcționare, Alfa Laval LKH Prime este concepută să îndeplinească cele mai stricte standarde și cerințe igienice a industriilor alimentare, lactate, băuturilor și a cosmeticilor și produselor de îngrijire personală și a locuințelor.

Depășirea celor mai înalte standarde

 

Russ Kelly, Manager global al portofoliului de pompe Alfa Laval spune: ”Multe industrii au căutat o pompă cu auto-amorsare care îndeplinește cerințele ridicate de eficiență energetică și niveluri reduse de zgomot, precum și cele mai recente standarde de proiectare igienică. Folosind tehnologia elicelor, Alfa Laval LKH Prime a fost proiectată să depășească aceste așteptări.”

Alfa Laval LKH Prime este conformă standardelor EHEDG și 3A. Documentații Q-doc vor fi disponibile pentru modelele UltraPure pentru a corespunde standardelor din industria farmaceutică. Lansarea pe piață a acestora este programată pentru începutul anului 2016.

Lansarea pe piață a acestora este programată pentru începutul anului 2016.

 

Gama de pompe Alfa Laval LKH

Gama premium de pompe centrifuge Alfa Laval LKH se diferențiază prin înaltă eficiență, consum redus de energie, o varietate de opțiuni adiționale pentru a corespunde nevoilor fiecărei aplicații și poate fi folosită pe o gamă variată de debite și presiuni. Aparținând acestei game, pompa Alfa Laval LKH Prime este de încredere și ușor de întreținut.

Sunt disponibile modele pentru toate aplicațiile igienice, inclusiv industria alimentară, a lactatelor, băuturilor, industria cosmeticelor și produselor de îngrijire personală, a biotehnologiei și producției farmaceutice.

Etichete

Tot
LKH_Prime_ROW_04a_640x360.jpg

Conţinut: