Caută printre pagini și documente

Solicitaţi datele de contact

Vă rugăm alegeţi ţara dumneavoastră.

Răcire HVAC

Proiectarea unui sistem de răcire poate fi o sarcină complexă, luând în considerare factorii numeroși implicați într-o soluție de succes. Alfa Laval furnizează o gamă cuprinzătoare de schimbătoare de căldură și componente pentru aplicații de răcire și aplică informațiile și experiența dobândite de pe urma numeroaselor proiecte finalizate în întreaga lume.

  • Aplicaţii conexe
  • Produse conexe
  • Servicii conexe

Gamă cuprinzătoare, performanță de încredere

Majoritatea soluțiilor de răcire implică unul sau mai multe schimbătoare de căldură. Alfa
Laval identifică o soluție pentru necesități de răcire specifice, personalizată pe baza gamei noastre cuprinzătoare de schimbătoare de căldură. Schimbătoarele noastre de căldură atestate din punctul de vedere al performanței asigură o eficiență de încredere.

Soluții eficiente sub presiune

Alfa Laval oferă soluții pentru proiecte majore precum răcirea pentru asigurarea confortului interior în zgârie-nori. Volume mari de apă trebuie pompate pe distanțe mari la o presiune ridicată constantă în clădirile înalte. Portofoliul de răcire complet Alfa Laval pentru clădiri înalte include schimbătoare de căldură cu rol de reducere a presiunii pentru a proteja răcitoarele și unitățile de aer condiționat de presiunea excesivă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs. 

 

Solicitare informaţii

Solicitare ofertă de preţ pentru Răcire HVAC