Sunteți curios?

La Alfa Laval, întotdeauna facem acel efort suplimentar de a depăși cele mai dificile provocări. Forța noastră motrice este de a accelera succesul pentru clienții noștri, oameni și planetă. Acest lucru se poate realiza doar colaborând cu oameni dedicați cu o minte curioasă. Curiozitatea este scânteia din spatele marilor idei. Iar marile idei conduc la progres.

În secțiunea dedicată posturilor vacante găsiți oportunități pentru minți curioase pentru a avea un impact de durată asupra unora dintre cele mai urgente probleme ale planetei.

Înaintând spre mai bine. Cu Alfa Laval.

 

Vedeți posturile noastre de muncă vacante

ACEȘTIA SUNTEM NOI!

Faceți cunoștință cu mințile noastre curioase:

"Contribuim la un viitor mai bun"

Jovica Mihajilo, Manager Divizia Service

"Un loc minunat pentru ca un tânăr să își înceapă cariera"

Peter Stegel, Director general

"Învăț ceva nou în fiecare zi"

Svetlana Tsaneva, Manager Мarketing

"Atmosferă de lucru foarte primitoare și prietenoasă"

Nikolay Kaloyanov, Inginer de Service

„Găsesc continuu noi provocări”

Faceți cunoștință cu Camilla Arvidsson
Marketing și Management de Produs

"Super drăguț!"

Faceți cunoștință cu Manal Mohamed Abdeslam
Resurse Umane

"Fiți curajos!"

Faceți cunoștință cu Jay Jeong
Refinery Market Manager

„Demonstrarea valorii clientului”

Faceți cunoștință cu Jonathan Molander
Producție

Vedeți posturile noastre de muncă vacante

„Contribuim la transformarea noastră rapidă!”

Faceți cunoștință cu echipa noastră de Automatizare

„Tu creezi propriul tău succes”

Madeleine Gilborne, Specialist în Sustenabilitate

„O minte deschisă pentru a învăța lucruri noi”

Gurudatt Bhat, specialist IT

„Salvez lumea!”

Faceți cunoștință cu Eva Andersson, Specialist Senior Procese de Rafinărie

 

Vedeți posturile noastre de muncă vacante

SOLUȚIILE NOASTRE

Vești bune pentru fauna sălbatică marină

Microplasticele reprezintă o amenințare serioasă pentru oceanele și mările noastre. Acestea au nevoie de sute de ani să se degradeze și pot provoca daune pe termen lung unei largi varietăți de organisme marine. Și toți ingerăm bucăți de microplastic când bem apă. Aici intervine Alfa Laval. Datorită bioreactoarelor noastre cu membrană, am reușit să filtrăm microplasticele de până la 0,0002 mm într-o stație de apă uzată. Vești bune atât pentru viețuitoarele marine, cât și pentru consum.

dolphin 640x360

Faceți cunoștință cu Jessica Bengtsson, una dintre mințile noastre curioase

Faceți cunoștință cu mintea noastră curioasă Jessica Bengtsson, specialist în membrane și soluții de filtrare a apei. Ea a făcut parte din proiectul pilot Roskilde Fjord, unde membranele Alfa Laval au primit premiul National Energy Globe pentru rezultatele excelente.

 

Citiți mai multe detalii despre poveste     

Vedeți posturile noastre de muncă vacante


woman with a flie on her nose 640x360

O altă perspectivă asupra alimentației de mâine

Există o nevoie tot mai mare de proteine ​​de înaltă calitate. Cu toate acestea, planeta noastră rămâne fără terenuri agricole, iar populația crește rapid. Este o ecuație greu de rezolvat. Aici intervine Alfa Laval. Creșterea insectelor ar putea oferi un răspuns. Larvele de muște soldat negru cresc rapid și pot fi recoltate în câteva săptămâni. Datorită tehnologiilor Alfa Laval, aceste insecte mici pot fi procesate în alimente. Este nevoie de 90% mai puțin spațiu și hrană în comparație cu agricultura convențională. Așadar, musca soldat negru este într-adevăr în centrul atenției. Se creează o alternativă când vine vorba de a face față uneia dintre cele mai mari probleme ale noastre.

Citiți mai multe detalii despre poveste    

sumit pingle 640x360

Faceți cunoștință cu Sumit Pingle, una dintre mințile noastre curioase

Faceți cunoștință cu mintea noastră curioasă Sumit Pingle, care are mulți ani de experiență în lucrul cu diferite surse de proteine și soluții de proces. Potrivit acestuia, know-how-ul vast al Alfa Laval de peste 50 de ani în domeniu și faptul că toate produsele de bază ale Alfa Laval sunt necesare în soluțiile de proces au făcut compania un partener important și bine-cunoscut al industriei.

Citiți mai multe despre Sumit Pingle      

Vedeți posturile noastre de muncă vacante

Orientări pentru a naviga în mod sustenabil

Principala prioritate pentru un căpitan al unei nave comerciale este de a asigura transportul în siguranță al încărcăturii din punctul A în punctul B. Dar la fel de importantă este respectarea reglementărilor stricte privind emisiile de gaze de eșapament și evacuarea apei. Nerespectarea normelor poate duce la amenzi mari și întârzieri costisitoare. Aici intervine Alfa Laval. Datorită echipamentelor noastre conectate la bord și a cloud-ului nostru de date, mai mult de 500 de puncte de date pot fi colectate continuu de pe navă. Când se declanșează o alarmă critică sau se detectează o defecțiune a sistemului, căpitanul și echipajul său sunt alertați imediat. Aceștia sunt ghidați de la distanță de Alfa Laval prin acțiune imediată. Este ca și cum ai avea un înger păzitor care permite navigarea cu sufletul împăcat.

Acesta este doar un exemplu al modului în care depășim cele mai grele provocări. Curiozitatea este scânteia din spatele marilor idei. Iar marile idei conduc la progres.

Citiți mai multe detalii despre poveste     

Vedeți posturile noastre de muncă vacante

captain marine 640x360

dog and cat laying on the floor 640x360

Transformarea căldurii reziduale industriale în confort

Astăzi, aproximativ 50.000.000.000 de wați se pierd în procesele industriale, în mare parte sub formă de căldură reziduală. Dar de ce să lăsăm această cantitate enormă de energie să risipească în van? Aici intervine Alfa Laval. Prin instalarea schimbătoarelor noastre de căldură cu plăci de mare capacitate, surplusul de căldură din procese poate fi absorbit și utilizat. De exemplu, ca în încălzirea urbană. Crearea unei zone de confort nu numai pentru iubitorii de spații interioare, ci și pentru atmosfera noastră, deoarece acest lucru reduce emisiile de dioxid de carbon cu 150 milioane de tone în fiecare an.

Acesta este doar un exemplu al modului în care depășim cele mai grele provocări. Curiozitatea este scânteia din spatele marilor idei. Iar marile idei conduc la progres.

      Citiți mai multe detalii              Vedeți posturile noastre de muncă vacante

Faceți cunoștință cu Julien Gennetier, una dintre mințile noastre curioase

Faceți cunoștință cu mintea noastră curioasă Julien Gennetier, vorbind despre modul în care își aduce contribuția ca Alfa Laval să aibă un impact pozitiv asupra clienților, oamenilor și planetei, prin îmbunătățirea eficienței energetice.


Conservarea energiei solare pentru a lumina o zi mohorâtă

Energia solară și eoliană este viitorul. Există o singură mare problemă: atunci când soarele nu strălucește sau vântul nu bate, nu se generează energie. Cu excepția cazului în care energia poate fi stocată eficient. Aici intervine Alfa Laval. În calitate de coproprietar al unei noi companii, Alfa Laval se implică pentru a realiza acest vis utopic. Energia electrică de la instalațiile solare și eoliene este transformată în energie termică prin schimbătoarele noastre de căldură unice și special concepute. Căldura este apoi stocată și păstrată în golfuri gigantice de sare topită, așteptând să fie readusă la viață și transformată înapoi în energie electrică atunci când este necesar în rețea. Deci, chiar și pentru zilele întunecate, prognoza arată luminos.

woman holding glowing glass jar 640x360

Faceți cunoștință cu mințile noastre curioase Emma Karlsson Lindbo și Mattias Norén

Mințile noastre curioase, Emma și Mattias, vorbesc despre cooperarea și despre modul în care curiozitatea contribuie la munca în echipă și la succesul lor.

Citiți mai multe detalii despre poveste     

Vedeți posturile noastre de muncă vacante

Citiți Here No 37 (versiune cu link-uri)

Procesarea inovatoare a alimentelor pentru a transforma insectele în burgeri sau noua tehnologie pentru a stoca energie regenerabilă sunt doar două exemple de articole din noua ediție a revistei HERE. Articolele ilustrează ceea ce înțelegem prin creștere responsabilă, oferind soluții de care beneficiază atât oamenii, cât și planeta. HERE a câștigat Swedish Publishing Prize în 2019.

here no37 640x360