Prelucrarea ingredientelor farmaceutice active (IFA) chimice

Eficienţa procesului este esenţială pentru producţia ingredientelor farmaceutice active (IFA) chimice din substanţe chimice complexe. Companiile producătoare de medicamente privesc Alfa Laval ca pe un furnizor cheie de echipamente şi servicii igienice pentru fabricarea de IFA de înaltă calitate utilizate în produsele farmaceutice finite. Echipamentele Alfa Laval respectă cerinţele de reglementare, sprijină stabilitatea produsului, reduc costurile de fabricaţie şi cresc randamentele de producție.

chemical-api 640x360

Productia de ingrediente farmaceutice active chimice

Producţia de ingrediente farmaceutice active chimice (IFA) pune probleme distincte deoarece, câteodată, IFA necesită un set unic de procese pentru a obţine produsul final. Prin urmare, o prelucrare de succes necesită o eficienţă a procesului pentru a produce IFA stabile într-un mod sigur, consistent şi economic, păstrând, în acelaşi timp, siguranţa, identitatea, puterea, calitatea şi puritatea medicamentului.

În calitate de partener cu experienţă al producătorilor din industria farmaceutică, Alfa Laval oferă o gamă largă de echipamente igienice. Fie că este vorba de măsurare, pompare, separare, deviere, încălzire, răcire, agitare sau amestecare, automatizare, control şi curăţare pentru procesele critice, Alfa Laval are totul pentru a încuraja producţia de IFA chimice. Prin optimizarea proceselor, Alfa Laval vă ajută să reduceţi costurile şi ciclurile de producţie, să minimizaţi riscurile contaminării şi să asiguraţi puritatea şi să maximizaţi producţia de IFA. Toate componentele sunt furnizate cu pachete complete de documentaţie farmaceutică bazate pe Bunele Practici de Documentare (GDP). Pentru pompele, ventilele, accesoriile pentru tancuri şi schimbătoarele de căldură Alfa Laval UltraPure putem furniza pachetul Alfa Laval Q-doc care asigură trasabilitatea completă a tuturor părţilor de contact din echipamentul furnizat.

De ce să alegeţi Alfa Laval?

  • Respectarea tuturor standardelor relevante şi cGMP
  • Consecvenţă în cadrul lotului şi între loturi,
  • Asigurarea caracteristicilor şi calităţii produsului
  • Protejarea integrităţii produsului finit
  • Creşterea duratei de funcţionare şi a producţiei
  • Îmbinare igienă maximă cu eficienţă maximă
  • Reducerea consumului de energie şi apă
  • Uşurinţă la punerea în funcţiune, pentru calificare, curăţare şi service

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°Echipamentele igienice Alfa Laval sunt susținute de Portofoliul Alfa Laval de Service 360° pentru extinderea performanței.

Contactați-ne

Broșură: O injecție sănătoasă pentru afacerea dvs.

Broșură: Așteptați-vă la mai mult:Alfa Laval Pharma-line și Pharma-X