Prelucrare brânză | Alfa Laval

Prelucrare brânză

O producţie de succes necesită păstrarea calităţii laptelui în timpul proceselor delicate şi eliminarea particulelor fine, pentru a asigura un randament maxim şi o calitate superioară. Echipamentele Alfa Laval asigură un tratament termic şi o pompare line şi eficiente, esenţiale pentru a obţine o calitate optimă a produsului şi un randament maxim. Membranele noastre oferă posibilitatea unei producţii variate de brânzeturi proaspete şi moi.

Cheese processing 640x360

Pulsul prelucrării brânzei

Branza moale, specialităţile de brânză şi caşcaval cu arome noi şi intense se regăsesc printre categoriile cu cea mai rapidă creştere din industrie. Producătorii de brânzeturi trebuie astfel să se asigure că fabricile lor sunt suficient de flexibile pentru a se adapta preferinţelor în schimbare ale consumatorilor, utilizând, în cel mai rentabil mod, materiile prime. Pentru a satisface cererea consumatorilor, producătorii trebuie să producă volume mari de produse de bună calitate, respectând, în acelaşi timp, normele de reglementare. Astfel, Alfa Laval pune la dispoziţie o gamă largă de echipamente igienice pentru prelucrarea laptelui crud destinat fabricării brânzei. Echipamentele noastre oferă, de asemenea, trasabilitate completă şi viteza şi eficienţa necesare pentru a creşte randamentele, păstrând integritatea produsului.

De ce să alegeţi Alfa Laval?

  • Fiabilitate dovedită
  • Componentele noastre asigură un tratament termic şi o pompare eficiente, esenţiale pentru a obţine o calitate optimă a produsului şi un randament maxim

Catalog de produse

Ultima versiune online "Close at hand"  

Găsiți un produs Alfa Laval (pagini în limba engleza)

Catalog piese de schimb

Cel mai recent catalog de piese de schimb - versiunea online

Găsiți piese de schimb Alfa Laval

Industria alimentară și a lactatelor daneză

Broșură: Inima industriei laptelui

Articole Tehnice

Newsletter Near

Pentru a vă ține la curent cu privire la aspectele importante de sustenabilitate și oportunitățile din domeniul dvs.

Citiți mai mult

Broșuri pentru echipamente igienice

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentGăsiți informațiile de care aveți nevoie pentru echipamentele noastre pentru uz igienic.

Schimbătoare de căldură 

Pompe  

Membrane  

Echipamente pentru vase 

Țuburi și fitinguri 

Ventile și automatizare 

Clipuri video

Vizitați pagina clipurilor video și descoperiți modul de funcționare a produselor noastre. 

Clipuri video