Prelucrare îngheţată

Dezvoltarea unor culturi de bază puternice și eficiente este o condiție prealabilă pentru produsele lactate fermentate delicioase și sănătoase. Creșterea bacteriilor lactice și a altor culturi necesită un tratament termic precis și eficient și un transfer blând al produsului. Alfa Laval oferă componente inovatoare pentru separare, încălzire și răcire și transferul fluidelor. Acestea pot spori eficiența și igiena în procesul dumneavoastră, pentru a asigura producții mai bune de culturi viabile.

Ice-cream-processing

Optimizarea fiecărui proces de producție a produselor lactate

De la lapte crud până la produse lactate finite, componentele Alfa Laval sunt concepute pentru a profita la maxim de fiecare etapă de procesare. Acestea ajută la maximizarea randamentului, a timpului de funcționare și a calității produsului, reducând în același timp consumul de energie și apă la minim. Răsfoiți portofoliul nostru și găsiți echipamentul potrivit pentru procesul dumneavoastră.

Dairy-processing