Prelucrare îngheţată | Alfa Laval

Prelucrare îngheţată

Producţia de amestecuri de îngheţată necesită un grad înalt de flexibilitate şi eficienţă, fiind necesară manipularea unei varietăţi de ingrediente uscate şi umede, adaptarea la fluctuaţiile de cerere sezonieră şi crearea unui portofoliu de produse variate şi inovatoare. Gama noastră largă de echipamente igienice de proces şi echipamente pentru rezervoare asigură eficienţă şi flexibilitate, ajutând procesatorii să utilizeze, în cel mai eficient mod, materiile prime şi capacitatea de producţie.

Ice cream processing 640x360

Pulsul prelucrării îngheţatei

Producerea unei îngheţate omogene şi uniforme, constituie, de fiecare dată, o provocare. Există o multitudine de factori care trebuie luaţi în considerare de-a lungul procesului – de la amestecare, pasteurizare, omogenizare şi răcire până la aromatizare, colorare şi îngheţare. Pentru a asigura o îngheţată de cea mai bună calitate, fără a-i compromite integritatea, este necesară o amestecare uniformă a ingredientelor uscate şi umede într-o dispersie optimă şi eficienţă operaţională. Temperaturile şi timpii de producţie necesită, de asemenea, un control precis iar o manipulare delicată este esenţială pentru păstrarea calităţii produsului.

Alfa Laval oferă o gamă largă de echipamente igienice proiectate să respecte standardele stricte din industria laptelui, asigurând, în acelaşi timp, excelenţa produsului, cel mai înalt grad de curăţenie şi randamente crescute. Echipamentele noastre îi ajută pe producătorii de îngheţată ca, pe parcursul diverselor procese, să obţină un randament maxim din materiile prime folosite, şi, de asemenea, să reducă pierderea de produs şi utilizarea de energie, asigurând integritatea produsului.

De ce să alegeţi Alfa Laval?

  • Fiabilitate dovedită
  • Gama noastră largă de echipamente igienice şi echipamente pentru rezervoare utilizate pentru fabricarea de amestecuri de îngheţată asigură eficienţă şi flexibilitate

Catalog de produse

Ultima versiune online "Close at hand"  

Găsiți un produs Alfa Laval (pagini în limba engleza)

Catalog piese de schimb

Cel mai recent catalog de piese de schimb - versiunea online

Găsiți piese de schimb Alfa Laval

Industria alimentară și a lactatelor daneză

Broșură: Inima industriei laptelui

Articole Tehnice

Newsletter Near

Pentru a vă ține la curent cu privire la aspectele importante de sustenabilitate și oportunitățile din domeniul dvs.

Citiți mai mult

Broșuri pentru echipamente igienice

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentGăsiți informațiile de care aveți nevoie pentru echipamentele noastre pentru uz igienic.

Schimbătoare de căldură 

Pompe  

Membrane  

Echipamente pentru vase 

Țuburi și fitinguri 

Ventile și automatizare 

Clipuri video

Vizitați pagina clipurilor video și descoperiți modul de funcționare a produselor noastre. 

Clipuri video