Prelucrare lapte şi smântână | Alfa Laval

Prelucrare lapte şi smântână

Piaţa prelucrării laptelui şi a smântânei, în continuă evoluţie, necesită produse inovatoare, de bună calitate şi la preţuri competitive. Linia completă de echipamente igienice Alfa Laval – pompe, ventile, schimbătoare de căldură, accesorii pentru instalare şi rezervoare – oferă o mai mare flexibilitate pentru această piaţă. Creşterea eficienţei în procesele cheie, minimizarea costurilor, economisirea resurselor preţioase - toate trebuie luate în considerare pentru marje de profit mai bune.

Milk and cream processing 640x360

Pulsul prelucrării laptelui şi a smântânei

Există o cerere în creştere pentru produsele din lapte şi smântână în întreaga lume. Pentru a face faţă cererii consumatorilor, producătorii de produse lactate cresc volumele de producţie şi mărimea loturilor. Pentru aceasta sunt necesari timpi de procesare mai lungi şi o creştere a siguranţei produselor, iar pentru a realiza acest lucru trebuie să existe informaţii despre funcţia fiecărui echipament din fiecare etapă a procesului.

Alfa Laval face faţă tuturor acestor provocări datorită cunoştinţelor dobândite de-a lungul anilor în industria laptelui, a unui portofoliu vast de echipamente igienice proiectate special pentru a îndeplini standardele stricte de prelucrare a laptelui şi a programelor de selecţie precise pentru a asigura o soluţie optimă. Echipamentele noastre igienice pentru industria laptelui, de încredere, uşor de curăţat şi realizate din materiale şi componente complet identificabile, sunt proiectate pentru o manipulare blândă a produsului, pentru a atinge o productivitate maximă cu o pierdere de produs minimă.

De ce să alegeţi Alfa Laval?

  • Fiabilitate dovedită
  • Echipamentele noastre igienice maximizează timpul de producţie şi cresc eficienţa energetică

Catalog de produse

Ultima versiune online "Close at hand"  

Găsiți un produs Alfa Laval (pagini în limba engleza)

Catalog piese de schimb

Cel mai recent catalog de piese de schimb - versiunea online

Găsiți piese de schimb Alfa Laval

Industria alimentară și a lactatelor daneză

Broșură: Inima industriei laptelui

Articole Tehnice

Newsletter Near

Pentru a vă ține la curent cu privire la aspectele importante de sustenabilitate și oportunitățile din domeniul dvs.

Citiți mai mult

Broșuri pentru echipamente igienice

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentGăsiți informațiile de care aveți nevoie pentru echipamentele noastre pentru uz igienic.

Schimbătoare de căldură 

Pompe  

Membrane  

Echipamente pentru vase 

Țuburi și fitinguri 

Ventile și automatizare 

Clipuri video

Vizitați pagina clipurilor video și descoperiți modul de funcționare a produselor noastre. 

Clipuri video