Prelucrare zer, cazeină şi lactoză

Subprodusele lactate sunt la mare căutare astăzi în industria alimentară și a băuturilor. Recuperarea profitabilă a solidelor necesită o prelucrare eficientă, dar blândă la fiecare pas. Componentele igienice Alfa Laval pentru separare, încălzire și răcire și transferul fluidelor încorporează caracteristici inovatoare care vă ajută să profitați la maxim de lapte și zer, cu randamente mai mari și procese mai eficiente din punct de vedere al resurselor.

Whey-casein-lactose-processing

Optimizarea fiecărui proces de producție a produselor lactate

De la lapte crud până la produse lactate finite, componentele Alfa Laval sunt concepute pentru a profita la maxim de fiecare etapă de procesare. Acestea ajută la maximizarea randamentului, a timpului de funcționare și a calității produsului, reducând în același timp consumul de energie și apă la minim. Răsfoiți portofoliul nostru și găsiți echipamentul potrivit pentru procesul dumneavoastră.

Dairy-processing