Prelucrare zer, cazeină şi lactoză | Alfa Laval

Prelucrare zer, cazeină şi lactoză

Pentru a maximiza oportunităţile pentru zer este esenţială abilitatea de a separa în mod eficient şi de a concentra componentele individuale pentru a păstra caracteristicile lor specifice. Este esenţială păstrarea calităţii zerului brut, eliminând, în acelaşi timp, particulele fine şi reziduurile de grăsime. Oferim o gamă largă de membrane pentru separare şi concentrare pentru a ajuta la diversificarea gamei de produse finite şi a îmbunătăţi eficienţa energetică.

Whey casein and lactos processing 640x360

Pulsul prelucrării zerului, cazeinei și lactozei

Prelucrarea zerului constituie un segment în continuă creştere în industria laptelui. Fie că este zer dulce sau acru, acest produs secundar al brânzei este folosit la producerea proteinelor, a smântânei şi a untului. Este, de asemenea, utilizat la producerea de produse pe bază de zer care îmbunătăţesc consistenţa alimentelor, sporesc performanţele atletice, completează formulele pentru sugari, promovează îmbătrânirea sănătoasă şi pierderea în greutate. Există, desigur, provocări ce includ cererea pentru randamente mai mari şi o calitate mai bună, in ciuda variaţiilor compoziţiei zerului care rezultă din variaţiile sezoniere la lapte sau de rasa de vacă.

Pentru a obţine un randament maxim din zerul brut, sunt necesare cunoştinţe aprofundate şi o tehnologie a membranelor foarte eficientă. Alfa Laval combină cunoştinţele vaste din domeniul transferului de căldură, al separării şi al transferului fluidelor cu echipamente de calitate, vaporizatoare/condensatoare igienice, uşor de curăţat şi sisteme de separare şi filtrare cu membrane care constituie baza prelucrării zerului. Rezultă linii de prelucrare a zerului optimizate pentru un timp de producţie crescut, randamente mai mari şi o calitate excelentă a produselor, minimizând, în acelaşi timp consumul resurselor şi uzura pieselor esenţiale.

De ce să alegeţi Alfa Laval?

  • Fiabilitate dovedită
  • Oferim a gamă largă de membrane pentru separare şi concentrare ajutând la diversificarea gamei de produse finite

 

Catalog de produse

Ultima versiune online "Close at hand"  

Găsiți un produs Alfa Laval (pagini în limba engleza)

Catalog piese de schimb

Cel mai recent catalog de piese de schimb - versiunea online

Găsiți piese de schimb Alfa Laval

Newsletter Near

Pentru a vă ține la curent cu privire la aspectele importante de sustenabilitate și oportunitățile din domeniul dvs.

Citiți mai mult

Broșură: Inima industriei laptelui

Articole Tehnice

Broșuri pentru echipamente igienice

Alfa Laval brochures with hygienic equipmentGăsiți informațiile de care aveți nevoie pentru echipamentele noastre pentru uz igienic.

Schimbătoare de căldură 

Pompe  

Membrane  

Echipamente pentru vase 

Țuburi și fitinguri 

Ventile și automatizare 

Clipuri video

Vizitați pagina clipurilor video și descoperiți modul de funcționare a produselor noastre. 

Clipuri video