Stocare tampon

Gama cuprinzătoare de componente igienice inovatoare Alfa Laval reprezintă elemente cheie în procesele de producție a lactatelor. În timpul stocării tampon, optimizarea vasului este esențială. Misiunea noastră continuă este de a asigura condiții igienice și de a optimiza producția de lactate.

Echipament inovator Alfa Laval

Ventil Alfa Laval Unique Mixproof

• Designul cu ghidaj și etanșare radială protejată asigură igiena, fiabilitatea și timpul de funcționare remarcabile.
• Acoperă orice provocare de proces și oferă operatorilor și personalului de întreținere simplitate și costuri de operare reduse

Alfa Laval Rotacheck+

dairy instrumentation tank cleaning rotacheck+• Monitorizarea superioară a capetelor de jet rotative în timpul curățării vasului
• Ușor de instalat
• Tehnologie brevetată care asigură o monitorizare precisă și fiabilă a curățării vaselor

Optimizarea proceselor de prelucrare a laptelui

Capacitate mai mare a fabricii

MOLOKO, GORODETS DAIRY, RUSIA. Pentru a crește capacitatea, pentru a îmbunătăți eficiența și pentru a respecta cerințele de siguranță și igienă, producătorul rus de lactate Moloko a planificat să modernizeze o fabrică de lactate veche de 50 de ani în orașul Gorodets.

Datorită ventilelor Alfa Laval Mixproof și a multor alte componente, s-a realizat o creștere cu 50% a debitului. Capacitatea fabricii a crescut cu 50%. Ca urmare, producția de lapte integral, smântână, iaurt și ryazhenka (un lapte de cultură copt popular ca băutură pentru micul dejun) a crescut substanțial.

Catalog de produse

Ultima versiune online "Close at hand"  

Găsiți un produs Alfa Laval (pagini în limba engleza)

Catalog piese de schimb

Cel mai recent catalog de piese de schimb - versiunea online

Găsiți piese de schimb Alfa Laval

Broșură: Inima industriei laptelui