Tratarea combustibililor de motor

Ca lider recunoscut în tratarea uleiurilor, Alfa Laval este partenerul ideal care să vă ajute să obțineți mai mult de la uleiurile minerale. Eliminând impuritățile din combustibil și minimalizând pierderile, soluțiile noastre oferă protecție și economii pe termen lung instalațiilor de putere ale motoarelor.

oil treatment 640x360

Gamă de produse completă

Alfa Laval oferă protecție completă pentru afacerea dvs. din domeniul puterii motoarelor cu soluții complete de tratare a uleiului de la tancul de combustibil la motoarele principale. După ce am construit separatoare centrifugale timp de peste un secol, avem mai multă experiență în separare decât orice alt furnizor. De asemenea, oferim expertiză solidă în servomotoare, filtre și lucrul cu combustibili alternativi.

Proiectate pentru funcționare continuă, de încredere, în cele mai dure condiții, soluțiile noastre de tratare a uleiului combină cel mai mic cost operațional cu fiabilitatea ridicată.

Alegerea facilă

Simplitatea și fiabilitatea au fost întotdeauna mărci Alfa Laval și pot fi văzute mai clar decât oricând în soluțiile de tratare a uleiului de astăzi. Cu funcții precum CentriShoot și CentriLock, sistemul nostru de evacuare a separatoarelor și mecanismul de blocare a bazinelor, am redus complexitatea echipamentelor - împreună cu riscul și uzura.

În mod similar, folosim componente modulare și principii plug-and-play care facilitează instalarea, punerea în funcțiune și mentenanța. Așadar indiferent dacă pregătiți o nouă facilitate sau convertiți una existentă, alegerea unui echipament Alfa Laval are avantaje imediate cu beneficii permanente.