Calculator Energy Hunter - Valoarea Căldurii Recuperate

Vânători de Energie pentru industria dvs.!

Informațiile dumneavoastră sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și protecție a datelor.

Despre Calculatorul Energy Hunter:
Calculele noastre presupun că aburul poate fi înlocuit de căldura recuperată într-un proces de încălzire. Economiile în consumul de apă includ atât apa de completare, cât și consumul redus de apă de mare/râu, în funcție de metoda de răcire. Pentru costurile cu utilitățile și condițiile de funcționare, au fost utilizate 1 EUR/m3 de apă de completare demineralizată, 8400 de ore de funcționare pe an și un factor de emisie de CO2 de 0,21 kg/kWh.
Acest Instrument de Calcul al Valorii este furnizat „ca atare” și „așa cum este disponibil” doar pentru comoditate și utilizare ilustrativă. Utilizarea Instrumentului de Calcul al Valorii este pe propriul dumneavoastră risc, iar Alfa Laval AB (publ) și afiliații săi („Alfa Laval”) declină în mod expres toate garanțiile și declarațiile de orice fel, fie exprese sau implicite, cu privire la Instrumentul de Calcul al Valorii și toate informațiile sau rezultatele din utilizarea acestui document, inclusiv, dar fără a se limita la, corectitudinea, adecvarea, acuratețea calculelor și rezultatelor, garanții implicite de vandabilitate, potrivire pentru o anumită utilizare sau scop și neîncălcarea drepturilor de autor. În nicio circumstanță, Alfa Laval nu va fi responsabilă pentru orice pierdere sau daune suferite sau cauzate de utilizarea Instrumentului de Calcul al Valorii și/sau a informațiilor sau a rezultatelor din utilizarea acestuia.

Accelerarea vânătorii de energie reziduală

Eficiența energetică este în ADN-ul nostru. Este ceva pe care îl dezvoltăm de aproape un deceniu. De fapt, soluțiile Alfa Laval de transfer de căldură economisesc 100 GW de energie în industrie în fiecare an. Este suficientă energie pentru a încălzi 20 de milioane de case.

Am constatat că întotdeauna există loc pentru reutilizarea energiei reziduale prin schimbarea programului de curățare și întreținere sau actualizarea configurațiilor. Urmăriți videoclipul și aflați cum vă poate ajuta Alfa Laval.

Mai multe despre Energy Hunter