Energy Hunter Hero banner

Energy Hunter

Nu mai risipiți bani și energie – Investiți acum într-un viitor sustenabil

Eficiența energetică este în ADN-ul nostru. Este ceva pe care îl dezvoltăm de aproape un deceniu. De fapt, soluțiile Alfa Laval de transfer de căldură economisesc 100 GW de energie în fiecare an. Este suficientă energie pentru a încălzi 20 de milioane de case.

Soluțiile noastre dovedite și eficiente de transfer de căldură vă permit să economisiți energie și apă, să îmbunătățiți recuperarea căldurii și să reduceți emisiile de dioxid de carbon prin maximizarea eficienței energetice în aproape toate industriile.

Acum, ne accelerăm căutarea de energie reziduală pentru a îmbunătăți industriile existente și pentru a vă ajuta să economisiți energie astăzi.

Contactați-ne

Energy_Hunter_saved_on_calculation.jpg

Calculați cât de mult puteți economisi și luați legătura astăzi cu unul dintre Vânătorii noștri de Energie

Aveți o aplicație de răcire a procesului în care un mediu de proces fierbinte este răcit folosind un sistem de răcire?

Instrumentul nostru simplificat vă poate ajuta să estimați cât de multă energie puteți economisi cu recuperarea căldurii reziduale atunci când utilizați tehnologia noastră eficientă a schimbătorului de căldură cu plăci. Obțineți și o estimare a valorii monetare, cu câte emisii de dioxid de carbon și cât veți economisi consumul de apă.

Timpul de amortizare a unei investiții în recuperarea căldurii reziduale este de obicei foarte scăzut, variind de la câteva luni la câțiva ani.

Valoarea Căldurii Recuperate

Vă răciți mediile de proces fierbinți folosind un sistem de răcire? Instrumentul nostru simplificat poate estima cât ați putea economisi în recuperarea căldurii reziduale cu unul dintre schimbătoarele noastre de căldură. Vă poate spune chiar cât de mult ați putea economisi în emisiile de carbon, consumul de apă și costurile totale.

waste-heat-recover-aurubis-230125

Calculator Valoare Service

Știați că întreținerea schimbătoarelor de căldură la intervalele recomandate va optimiza eficiența energetică, va reduce emisiile de carbon, va îmbunătăți productivitatea și va reduce costul total de proprietate? Faceți click aici pentru a afla cât ați putea economisi folosind instrumentul nostru unic de calcul.

cleantech emission reduction201201

Vedeți câteva dintre proiectele noastre recente de eficiență energetică

panoramic_aerial_view_of_downtown_hamburg_640x360.jpg

Recuperarea căldurii reziduale industriale

Recuperarea căldurii reziduale industriale este una dintre cele mai eficiente modalități de îmbunătățire a eficienței energetice la scară globală. Recuperând energia care altfel ar fi pierdută în atmosferă sau în apă și reutilizând-o în alte scopuri, putem reduce foarte mult consumul de combustibil în comparație cu nivelurile actuale. Ca rezultat, putem, de asemenea, să reducem drastic emisiile globale de carbon.

Aflați mai multe

Paper from UPM-Kymmene 640x360.png

Bilanțul energetic

Fabricarea hârtiei necesită cantități uriașe de energie pentru a menține procesele de încălzire și răcire de care are nevoie industria. UPM-Kymmene, cu sediul în Finlanda, cel mai mare grup din industria forestieră din Europa și unul dintre cei mai mari producători de hârtie din lume, a perfecționat echilibrul dintre procesele de încălzire și răcire, rezultând surplus de energie.


Aflați mai multe

Sappi paper mill installation 640x360.jpg

Recuperarea aburului

Fabrica de hârtie Sappi Maastricht, Țările de Jos, a trebuit să-și înlocuiască schimbătorul de căldură shell-and-tube, care avea în mod frecvent scurgeri. În plus, era greu de accesat și costisitor de întreținut. AlfaCond a rezolvat problemele.

Aflați mai multe

aerial_view_of_Helsingborg_in_Sweden_640x360.jpg

Recuperarea căldurii acidului sulfuric

Câștiguri economice și de sustenabilitate cu recuperarea căldurii cu acid sulfuric. În urma unei reconstrucții totale a sistemului de răcire la uzina de acid sulfuric Kemira, temperatura apei de răcire a fost ridicată la un nivel la care poate fi utilizată pentru termoficare.


Aflați mai multe

Mișcarea de Eficiență Energetică

Ce sursă de energie este mai sustenabilă ca energia care nu a fost încă produsă? De aceea, eficiența energetică este „primul nostru combustibil” pentru decarbonizarea viitorului. Trebuie doar să facem ca acest lucru să se întâmple. De aceea Alfa Laval s-a alăturat Mișcării pentru Eficiență Energetică.

Alăturați-vă nouă ca parte a inițiativei ușilor deschise de a accelera implementarea soluțiilor eficiente din punct de vedere energetic. Împreună putem accelera tranziția către un viitor mai sustenabil. Descoperiți ce implică Mișcarea pentru Eficiența Energetică.

Citiți mai multe detalii

Ne-ar plăcea să auzim părerea dvs.!

Indiferent dacă doriți să aflați mai multe despre costuri și economiile de energie sau să rezervați o vizită la fața locului, Vânătorii noștri de Energie sunt gata să vă ajute.

Informațiile dumneavoastră sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și protecție a datelor.