Rafinare petrol brut

Eficiența ridicată, costurile reduse și concentrarea pe durabilitate sunt factori esențiali pentru a rămâne competitiv în industria de rafinare a petrolului. Soluțiile Alfa Laval pentru rafinării oferă o modalitate simplă de a îmbunătăți profitabilitatea, asigurând în același timp fiabilitate maximă și produse de calitate. Colaborați cu noi și beneficiați de experiența și know-how-ul nostru.

female asian engineer infront of refinery

 

process experts discussing at table

Servicii de optimizare a proceselor

În parteneriat cu Alfa Laval, obțineți acces la o gamă de servicii de optimizare a proceselor, acoperind toate etapele proiectului dvs., de la generarea inițială a ideilor, prin studiul de fezabilitate și proiectarea de bază, până la instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor noastre.

Colaborând îndeaproape cu companiile de inginerie și utilizatorii finali, echipa de rafinare a Alfa Laval aduce expertiză de top în optimizarea proceselor la toate tipurile de proiecte de rafinare, maximizând probabilitatea de succes a proiectului și rentabilitatea investiției.

Aflați mai multe despre serviciile noastre de optimizare a proceselor

Descărcări

Ne găsiți la

Soluții

Regândim procesele

Soluțiile Alfa Laval pentru rafinării oferă multe posibilități noi care vă permit să vă îmbunătățiți eficiența operațională a fabricii, să reduceți CAPEX pentru noi investiții și să vă minimizați amprenta de mediu. Am ajutat rafinăriile din întreaga lume să optimizeze o gamă largă de procese.

oil-refinery-sunset-green-plants

Regândim echipamentele

Alfa Laval oferă o gamă largă de produse caracterizate prin eficiență și fiabilitate ridicate, ideale pentru utilizarea în rafinării. Datorită experienței noastre îndelungate din industrie, știm exact cum să proiectăm soluții care să maximizeze performanța și durata ciclului proceselor dvs.

male and female engineers standing next to alfa laval compabloc welded plate heat exchanger

Regândim service-ul

Vă sprijinim cu toate tipurile de servicii și instruire necesare pentru o performanță ridicată și randament maxim pe toată durata de viață a investiției dvs. Cu Alfa Laval în calitate de partener de service, asigurați o durată de funcționare fiabilă și o eficiență ridicată, menținând în același timp costul total al deținerii la un nivel minim.

engineer wearing hard hat and safety glasses holding laptop in front of pipes and blue sky

Eficiență maximă a procesului

 • Capacitate de producție mai mare
 • Randament și calitate a produselor îmbunătățite
 • Eficiență energetică mai mare
 • Fiabilitate îmbunătățită
 • Cost redus al ciclului de viață

Aflați mai multe detalii

Proiect minim CAPEX

 • Costuri mai mici pentru echipamentele de proces
 • Configurare simplificată a procesului
 • Costuri de instalare reduse
 • Soluții optime pentru design modular

Aflați mai multe detalii

Durabilitate ecologică îmbunătățită

 • Consum mai mic de energie
 • Emisii reduse
 • Consum minim de apă de răcire
 • Utilizare redusă de material

Aflați mai multe detalii

Povești și articole

Aflați cum echipa de rafinare Alfa Laval a ajutat la optimizarea proceselor în numeroase rafinării din întreaga lume. Cu soluțiile noastre bine dovedite, vă putem ajuta să maximizați rentabilitatea investițiilor dvs. în rafinărie, indiferent dacă planificați o modernizare sau o fabrică ecologică.

Asian oil refinery worker infront of an Alfa Laval Compabloc welded plate heat exchanger

Webinare

Cum puteți obține mai mult din procesele de rafinare, în timp ce consumați mai puțină energie? Plecand de la distilarea titeiului și hidrotratarea benzinei, experții noștri vor prezenta posibilitățile - și o idee despre cât de mult ați putea economisi.

female-male-engineers-facing-each-other

Soluții durabile

Imaginați-vă o lume mai durabilă. O lume în care este nevoie de mai puțin pentru a produce și mai mult. O lume în care ne îndeplinim în mod eficient cererile de energie în creștere și simultan reducem emisiile de CO2. Imaginați-vă o lume în care putem valorifica puterea resurselor naturale, păstrându-le în același timp. La Alfa Laval, nu doar că ne imaginăm această lume. O construim - împreună cu clienții și partenerii noștri.

Male and female engineer discussing outside solar panels, windmills and green grass

Proiectare optimă a proceselor

Aflați de la Eva Andersson și Wivika Laike de la Alfa Laval despre cum soluțiile noastre vă pot ajuta să sporiți profitabilitatea și durabilitatea rafinăriei dvs.

 

Optimizați serviciile de condensare

Noile noastre soluții vă pot ajuta să faceți economii mari și să îmbunătățiți performanța în rafinărie. De asemenea, fac posibilă recuperarea a mai multă energie de grad scăzut care altfel ar fi irosită.

 

Știri din energie Alfa Laval pe Linkedin

Aflați cum soluțiile noastre și asistența pe care vi le putem oferi în calitate de partener pot ajuta la identificarea noilor posibilități de a obține mai mult din aplicațiile de proces existente și cum putem ajuta afacerea dvs. să se dezvolte în mod corect prin atingerea potențialului dvs. durabil deplin. Pe pagina noastră de prezentare puteți fi la curent cu cele mai recente inovații și soluții și cu munca pe care o desfășurăm în domeniul energiei curate, eficienței energetice și economiei circulare.

Blue sky white cloulds Linkedin logo