Echipamente Alfa Laval pentru rafinării

Compabloc welded plate and block heat exchanger.jpg

Alfa Laval Compabloc

Un schimbător de căldură cu plăci sudate cu eficiență superioară de transfer de căldură și tendință scăzută de ancrasare. Complet accesibil pentru curățarea mecanică și disponibil într-o gamă largă de materiale.

Potrivit pentru schimbător, reboiler, condensator, generator de abur, răcitor și încălzire cu abur. Alfa Laval a livrat peste 2600 de schimbătoare de căldură Compabloc către procesele de rafinare.

Temperatura de proiectare: -100-400°C (-148°F-752°F)
Presiune de proiectare: FV-60 bar (FV-870 psi)

Informații despre produsul Compabloc

spiral-heat-exchanger-spiralpro.png

Alfa Laval SpiralPro

Un schimbător de căldură în spirală, sudat, extrem de eficient, robust și compact, cu rezistență excepțională la ancrasare, precum și acces complet la suprafețele de transfer de căldură pentru o curățare ușoară, după cum este necesar.

Potrivit pentru utilizare ca schimbător, reboiler, condensator, generator de abur, răcitor și încălzire cu abur cu unul sau două medii foarte murdare. Alfa Laval a livrat peste 370 de schimbătoare de căldură SpiralPro către procesele de rafinare.

Temperatura de proiectare: -50-450°C (-58°F-842°F)
Presiune de proiectare: FV-60 bar (FV-870 psi)

Informații despre produsul SpiralPro

spiral-heat-exchanger-spiralpro-steam.png

Alfa Laval SpiralCond

Un schimbător de căldură în spirală, sudat, capabil să funcționeze cu o cădere de presiune extrem de mică. Alegerea perfectă pentru condensarea vaporilor la vid ridicat și disponibilă în diferite configurații, de exemplu cu mai multe medii de răcire sau integrate în coloane.

Potrivit pentru utilizare drept condensatoare de top, reflux sau aerisire, precum și excelent ca reboiler sau generator de abur atunci când funcționează cu lichide murdare. Alfa Laval a livrat peste 30 de schimbătoare SpiralCond către procesele de rafinare.

Temperatura de proiectare: -50-400°C (58°F-842°F)
Presiune de proiectare: FV-60 bar (FV-870 psi)

Informații despre produsul SpiralCond

Alfa Laval Packinox plate heat exchanger

Alfa Laval Packinox

Un schimbător de căldură compact plate-and-shell complet sudat, cu eficiență termică superioară la căderea de presiune foarte mică. Ideal pentru recuperarea energiei în aplicații combinate de alimentare cu efluenți, cu sarcini termice mari, presiuni și temperaturi ridicate.

Fiecare Packinox este personalizat și optimizat pentru cerințele sale specifice de proces. Alfa Laval a livrat aproximativ 500 de schimbătoare de căldură Packinox către procesele de producție de rafinare și productie de aromatice.

Temperatura de proiectare: până la 650°C (1.200°F)
Presiune de proiectare: 3-140 bar (434-2,031 psi)
Presiune diferențială maximă: 55 bar (798 psi)

Informații despre produsul Packinox

olmi_process_shell_and_tube.png

Schimbătoarele de căldură multitubulare Alfa Laval Olmi

Un schimbător de căldură multitubular complet personalizat pentru utilizare în aplicații critice cu cele mai mari cerințe de fiabilitate. Disponibil în orice material de înaltă calitate și cu mai multe soluții diferite de etansare, cum ar fi filetat sau design de închidere cu membrană.

Adecvate ca schimbătoare combinate de efluenți de alimentare sau preîncălzitoare de reciclare în procese de hidrotratare și hidrocracare la înaltă presiune. Alfa Laval a livrat peste 100 de schimbătoare de căldură multitubulare de înaltă presiune/temperatură Olmi pentru procesele de rafinare.

Temperatura de proiectare: -150-1.000°C (-238°F-1.832°F)
Presiune de proiectare: FV-300 bari (0-4,351 psi)

Informații despre produsul Olmi

Alfa Laval Olmi Reforming Process Gas Boiler

Gas Boiler Alfa Laval Olmi

Un pachet complet pentru producerea de abur supraîncălzit la înaltă presiune, folosind căldura de la reformatorul dvs. de hidrogen. Include cazan pe gaz de proces, tambur cu abur, supraîncălzitor cu abur și preîncălzitoare de apă de alimentare a cazanului, cu un design optimizat pentru recuperarea maximă a căldurii, fiabilitate maximă și cost redus al ciclului de viață. Alfa Laval a livrat peste 20 de pachete de gas boiler Olmi către procesele de producție a hidrogenului.

Temperatura de proiectare: -150-1.000°C (-238°F-1.832°F)
Presiune de proiectare: FV-300 bari (0-4,351 psi)

Informații despre produsul Olmi PGB

Alfa Laval Niagara WSAC_modular_640x360.png

Alfa Laval Niagara Wet Surface Air Cooler (WSAC)

Un sistem de răcire prin evaporare complet personalizat, cu circuit închis, caracterizat prin performanță ridicată, costuri de operare reduse, un design compact și funcționare fiabilă. Abordarea unică a temperaturii mediului ambiant al termometrului umed înseamnă că un sistem Niagara WSAC se poate răci la o temperatură mai scăzută decât o combinație tradițională a răcitorului de aer uscat sau a unei bucle de apă închise/turn de răcire.

Potrivit pentru o gamă largă de sarcini de răcire și condensare, Alfa Laval a livrat peste 20 de WSAC-uri proceselor de rafinărie.

Temperatura de proiectare: -0-232°C (32°F-450°F)
Presiunea de proiectare: FV-170 bar (0-2500 psi

Informații despre produsul WSAC

Olmi_air_cooled_heat_exchanger_Model_G_640x360.png

Schimbătoare de căldură cu tub Alfa Laval Olmi

Un schimbător de căldură versatil, proiectat pentru aer uscat, pentru utilizare în aplicații critice, cu cele mai înalte cerințe de fiabilitate. Disponibil într-o gamă largă de materiale de înaltă calitate, cu o cameră de distribuție unică de admisie a vaporilor, care reduce la minimum riscul de formare a sării și coroziune.

Adecvat pentru răcirea efluenților reactorului la presiuni ridicate și conținut de hidrogen și poate fi utilizat și pentru o gamă largă de alte sarcini de răcire și condensare. Alfa Laval a livrat peste 600 de schimbătoare de căldură cu aer Olmi de înaltă presiune în procesele de rafinare.

Temperatura maxima de proiectare: 400°C (752°F)
Presiune de proiectare: 613 bari (8.891 psi)

Informații despre produsul răcitorului de aer

Instrument de selecție HEXpert

Găsiți rapid schimbătorul de căldură ideal pentru aplicații de proces exigente. Completați informații despre sarcina dvs. și în cinci minute puteți găsi o recomandare personalizată pentru o soluție termică eficientă.

HEXpert selector male asian engineer with ipad

Accelerarea soluțiilor durabile

Imaginați-vă o lume mai durabilă. O lume în care este nevoie de mai puțin pentru a produce și mai mult. O lume în care ne satisfacem în mod eficient nevoile de energie în creștere și, în același timp, reducem emisiile de CO2. Imaginați-vă o lume în care putem valorifica puterea resurselor naturale, păstrându-le în același timp. La Alfa Laval, nu doar că ne imaginăm această lume. O construim împreună cu clienții și partenerii noștri.

Accelerating sustainable solutions-vignette640x360