Optimizarea rafinăriei

Alfa Laval oferă un portofoliu larg de servicii de optimizare a proceselor pentru rafinării. Cu sprijinul experților noștri experimentați în proces, următorul dvs. proiect de rafinare va oferi o eficiență maximă de funcționare, un CAPEX redus și un impact minim asupra mediului.

Optimizați serviciile de condensare

Aflați cum puteți îmbunătăți eficiența separării atunci când proiectați coloanele de distilare sau de separare.

Explorarea posibilităților

Multe oportunități de optimizare sunt ușor trecute cu vederea atunci când soluțiile tradiționale de proces sunt norma. Adesea, companiile de rafinare nu sunt conștiente de posibilitățile mari pe care le dețin fabricile lor și pierd câștiguri substanțiale. Experții Alfa Laval în rafinărie au atât know-how-ul, cât și experiența pentru a vă ajuta să identificați oportunitățile din rafinăria dvs. cu cel mai mare potențial și cel mai scurt timp de recuperarea investiției. Contactați-ne pentru a afla cum alte rafinării și-au îmbunătățit procesele și pentru a discuta despre modul în care vă putem ajuta să vă sporiți profitabilitatea și durabilitatea.

Un bun start pentru proiectul dvs.

Suntem bucuroși să vă ajutăm cu studii de fezabilitate și fapte despre rentabilitatea investiției tipică a proiectului, complexitatea și multe altele, permițându-vă să luați decizii pentru investiții bine informate. Pentru a exploata pe deplin posibilitățile oferite de soluțiile Alfa Laval, ar trebui să implicați experții noștri chiar de la începutul lucrărilor de proiectare de bază pentru a asigura o proiectare optimizată a proceselor. Performanța generală este stabilită la începutul acestei faze, iar reviziile majore sunt costisitoare și consumatoare de timp odată ce pachetul de proiectare a procesului (PDP) este finalizat.

Asistarea biroului de proiectare a proceselor

Suntem, de asemenea, bucuroși să vă ajutăm echipele externe sau interne de proiectare a proceselor cu cunoștințele și experiența noastră pe tot parcursul proiectului dvs. Împreună, vă optimizăm procesele în ceea ce privește debitul maximizat, randamentul și calitatea produselor îmbunătățite, eficiența energetică, emisiile reduse de CO2 și consumul de utilități – toate la un nivel minim de proiect CAPEX.

Soluții bine dovedite

Am ajutat rafinăriile să-și optimizeze procesele de mai bine de 30 de ani. Există câteva mii de schimbătoare de căldură Alfa Laval instalate în rafinării din întreaga lume, iar fiabilitatea soluțiilor noastre a fost dovedită în condiții de funcționare timp de mulți ani. Datele despre funcționare pe care le-am colectat de-a lungul anilor ne-au permis să ne îmbunătățim continuu soluțiile pentru eficiență mai mare și cicluri de funcționare mai lungi.

Suport complet de la A la Z

Ne personalizăm serviciile în funcție de nevoile fiecărui client și proiect. Mai jos este o listă a serviciilor standard pe care le oferim. Acestea sunt adesea adaptate cerințelor clienților noștri și sunt oferite în pachete. Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre cum vă putem sprijini.

  • Workshop de optimizare a proceselor
  • Sprijin pentru studiul de fezabilitate
  • Optimizarea proiectării de bază
  • Suport FEED
  • Selecția și proiectarea echipamentelor
  • Suport instalare și punere în funcțiune

Service aftermarket

Odată ce noua dvs. investiție este în funcțiune, departamentul de service Alfa Laval vă poate ajuta cu diferite tipuri de curățenie, reparații și actualizări pe toată durata de viață a echipamentelor dvs. De asemenea, oferim audituri de performanță și condiții și acorduri de servicii complet personalizate.

Aflați mai multe despre ofertele noastre de servicii

process experts discussing at table.jpg

cleantech_symbols.jpg