Accelerarea soluțiilor durabile

Imaginați-vă o lume mai durabilă. O lume în care este nevoie de mai puțin pentru a produce și mai mult. O lume în care ne îndeplinim eficient cerințele în creștere în materie de energie și reducem simultan emisiile de CO2. Imaginați-vă o lume în care putem valorifica puterea resurselor naturale, păstrându-le în același timp.

La Alfa Laval, nu doar că ne imaginăm această lume. O construim - împreună cu clienții și partenerii noștri. Cu o inovare neîncetată, accelerăm tranziția către soluții energetice mai eficiente și mai curate și facem progrese în economia circulară. Cunoștințele noastre aprofundate din industrie ne permit să optimizăm procesele clienților, să depășim cele mai dificile provocări și să continuăm să facem lumea mai bună în fiecare zi.

Lucrând împreună, accelerăm tranziția către soluții durabile. Totul se rezumă la a progresa mai bine – pentru afacerea dvs., pentru oamenii dvs. și pentru planeta pe care o împărțim cu toții.

cleantech_symbol_640x360.png

Parteneriat pentru a accelera soluții durabile

Cu o fundație construită pe zeci de ani de experiență, Alfa Laval posedă competențe unice pentru identificarea noilor posibilități de a obține mai mult din aplicațiile de proces existente. Aflați cum soluțiile noastre și asistența pe care o putem oferi, în calitate de partener, vă pot ajuta afacerea să se dezvolte în modul corect prin atingerea potențialului durabil.

Experții noștri vă arată calea

Aflați de la Madeleine Gilborne, Business Development Manager pentru Tehnologii Ecologice la Alfa Laval, despre munca noastră în domeniul energiei verzi, eficienței energetice și economiei circulare. Parteneriatul cu Alfa Laval vă pune în contact cu experți din industrie precum Madeleine, care susțin accelerarea durabilității operațiunii dvs.

Provocarea noastră globală: decarbonizarea

Provocarea legată de decarbonizare este dublă: trebuie să sprijinim simultan cererile de energie în creștere rapidă, reducând în același timp emisiile de CO2 pentru a îndeplini obiectivele Acordului de la Paris privind Schimbările Climatice.

După cum arată această diagramă, cursul nostru actual este departe de locul în care trebuie să fie. Atingerea obiectivului de la Paris de limitare a creșterii temperaturii globale la 1.5°C până în 2050 va fi calea de urmat în cadrul scenariului „Dezvoltare Durabilă”. Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că se așteaptă ca nevoile energetice să crească cu până la 54% în aceeași perioadă. Prin urmare, nicio soluție simplă și unică nu poate transforma sistemul energetic global. Această transformare va necesita o combinație de tehnologii și combustibili.

La Alfa Laval, avem experiența și cunoștințele pentru a vă sprijini tranziția, cu soluții care să permită eficiența energetică, energia verde și economia circulară. Citiți mai multe informații mai jos sau contactați-ne astăzi.


Contactați-ne

 

 

cleantech-WHE-chart-final.png

Eficiența energetică

Cum poate Alfa Laval să vă maximizeze eficiența energetică? Aflați cum soluțiile noastre contribuie la economisirea a 50GW de energie pe an – reducerea emisiilor de CO2 cu până la 25 milioane de tone. Aceasta este de 550 de ori amprenta de carbon a Alfa Laval.

Alfa Laval Sustainable solutions Energy efficiency

Energie verde

Sunteți gata să descoperiți soluțiile de mâine pentru producția ecologică de hidrogen, celulele de combustibil, captarea carbonului și stocarea energiei? Faceți clic aici pentru a afla despre soluțiile Alfa Laval pentru a accelera tranziția la energie curată.

Sustainable solutions Clean energy

Economie circulară

Doriți să vedeți cum funcționează Alfa Laval cu partenerii și clienții pentru a vă asigura că fiecare resursă naturală este utilizată – și reutilizată – în cel mai eficient mod posibil? Descoperiți cele mai recente soluții pentru progresul circularității.

Sustainable solutions Circular economy

Parteneriat durabil

Curiozitatea dvs este curiozitatea noastră. Pasiunea dvs este pasiunea noastră. Alfa Laval consideră colaborarea și parteneriatele puternice a fi cheia accelerării soluțiilor de mâine. De mai bine de un secol, acestea au constituit combustibilul din spatele inovației noastre neobosite. Astăzi, conduce noua noastră dezvoltare în materie de eficiență energetică, energie verde și economie circulară. Aflați cum soluțiile noastre și asistența pe care o putem oferi, în calitate de partener, vă pot ajuta afacerea să se dezvolte în modul corect prin atingerea potențialului dvs. durabil.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable partnership
.
Cleantech Herobanner 1920x480-final

Accelerarea soluțiilor durabile

Imaginați-vă o lume mai durabilă

.

Soluții durabile pentru o lume mai bună

Știați că Alfa Laval contribuie la 15 dintre cele 17 Obiective de Dezvoltare Durabilă ale ONU? Nu oferim doar soluții care răspund nevoilor clienților noștri, ci și planetei noastre. Ultimul nostru Raport de Sustenabilitate documentează munca pe care o depunem pentru a crea condiții zilnice mai bune pentru toată lumea.

Alfa Laval Sustainable solutions Sustainable solutions

Revista noastră HERE

HERE este revista online a Alfa Laval și câștigătorul premiului Swedish Publishing în 2019. Vă aduce cele mai recente perspective, analize și inspirație. HERE explorează provocările globale și locale, împreună cu inovațiile și soluțiile pe care le pot aborda, punând accent pe modul în care procesele pot fi îmbunătățite pentru a economisi energie și a proteja mediul,

Alfa Laval Sustainable solutions HERE magazine