Refrigerare industrială

De la soluții de înghețare și stocare la rece în spații industriale la refrigerarea patinoarelor, Alfa Laval oferă soluțiile cele mai noi și cele mai eficiente din punct de vedere energetic. Pentru domeniul alimentar oferim răcitoare cu aer extrem de eficiente care pot fi combinate cu schimbătoare de căldură cu plăci. Gama aplicațiilor variază de la răcirea în abatoare și zone de procesare a peștelui și cărnii la controlul climatului în incintele de depozitare pentru alimente proaspete.

Alfa Laval industrial refrigeration

O soluție pentru fiecare aplicație

Pentru stocarea produselor agricole - legume, cartofi și fructe - răcitoarele cu aer Alfa Laval oferă un raport perfect echilibrat de capacitate/flux de aer și un climat optim pentru fiecare tip de produs. De exemplu, răcitoarele Alfa Laval pentru instalațiile de coacere a bananelor sunt folosite pentru a optimiza fiecare etapă a acestui proces sensibil de coacere.

În horticultura modernă, instalațiile de creștere a florilor, de exemplu, folosesc schimbătoare de căldură cu aer Alfa Laval pentru răcirea și încălzirea aerului în interiorul serelor. Aceste sisteme îmbunătățesc în mod considerabil cantitatea și calitatea producției - consumând mai puțină energie și reducând costurile operaționale.

Alfa Laval TK20

Noile schimbătoare de căldură semisudate cu plăci și garnituri pentru performanță înaltă și consum redus de energie.

 Beneficii client

Alfa Laval Arctigo

Noile răcitoare Alfa Laval optime aplicațiilor industriale. 

 Beneficii client

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs.