Solicitați noi standarde
GPHE 5 services advice 1920x480
GPHE 5 services advice 640x360

Suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas: de la vânzare până la livrare, punere în funcțiune până la service

Un partener complet

Atunci când investiți într-un schimbător de căldură nou, alegerea furnizorului poate face o diferență la fel de mare ca unitatea în sine. Tehnologia contează, dar la fel contează și a avea un furnizor cu angajamentul și capacitatea de a vă ajuta să găsiți soluția potrivită și să ofere asistență pe toată durata de funcționare a echipamentului. Asta înseamnă cu adevărat să solicitați un nou standard.

Când alegeți Alfa Laval, alegeți mai mult decât cel mai modern schimbător de căldură din lume. Echipa noastră dedicată înțelege cerințele industriei dumneavoastră. Vă oferim cunoștințele necesare pentru a profita la maximum de procesul dumneavoastră și pentru a răspunde cerințelor afacerii dumneavoastră.

Suntem alături de dumneavoastră la fiecare pas: de la vânzare până la livrare, punere în funcțiune până la service și piese de schimb. Cu o rețea de asistență globală și cu o ofertă cuprinzătoare de servicii, ne putem asigura că echipamentul dumneavoastră oferă performanțe eficiente și de încredere pentru anii următori.

Cât timp vor dura garniturile dvs.?

GPredict icon

Folosind instrumentul GPredict™ de la Alfa Laval, consultanții noștri de service vă pot oferi o estimare fiabilă a duratei de funcționare a garniturilor dumneavoastră. Instrumentul se bazează pe calcule precise având în vedere echipamentul dumneavoastră specific și detaliile relevante ale aplicației, inclusiv temperatura, materialul garniturii, dacă utilizați garnituri lipite sau nelipite și cât de des deschideți unitatea în timpul funcționării anuale.

De asemenea, consultanții de service Alfa Laval vor lua în considerare presiunea de operare a sarcinilor dumneavoastră pentru a vă oferi o evaluare detaliată a riscului de scurgere. Acest lucru vă ajută să evitați opririle neplanificate și riscurile de siguranță care pot fi prevenite în timpul producției.

GPredict™ este un instrument puternic care simplifică planificarea recondiționării plăcilor dvs., deoarece știți întotdeauna cu mult în avans când este timpul pentru reetanșare. Profitați de GPredict™ cu o predicție personalizată a garniturii având la bază instalația dvs.* contactându-ne astăzi.

Material garnituri: NBRP

NBRP este gradul unic de performanță de nitril Alfa Laval pentru temperaturi ridicate

Temperatură max. de lucru

Acest interval de temperatură se referă la 0-100°C (32-212°F).

 

0

25

50

75

100

Numărul estimat de deschideri pe an

 

0

3

6

9

12

 

*Estimările GPredict™ sunt valabile numai pentru sarcini cu apă curată sau aplicații care utilizează alte fluide care nu au impact chimic asupra garniturii. Previziunile privind durata de viață a garniturii nu sunt disponibile pentru unitățile care folosesc medii agresive.

Portofoliul de servicii Alfa Laval 360°

Alfa Laval este lider mondial în soluții termice, cu o experiență de peste 130 de ani în dezvoltarea de echipamente industriale. Toată această experiență este înglobată în gama noastră de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri de ultimă generație – precum și în serviciile complete care o susțin.

 

Looking for spare parts for your Gasketed Plate Heat Exchanger?

Căutați piese de schimb pentru schimbătorul de căldură cu plăci cu garnituri?

Completați formularul de mai jos și un reprezentant al biroului local Alfa Laval vă va contacta în scurt timp.

Informații de contact

Aceste informații sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

 

Portofoliul nostru de servicii Alfa Laval 360° conține fiecare serviciu de care aveți nevoie pentru a vă menține schimbătorul de căldură cu plăci oferind performanța pe care o așteptați pentru mult timp în viitor:

Pornire

Instalare

Punere în funcțiune

 

Întreținere

Recondiționare

Servicii de curățare

Reparații

Instrumente de service
Piese de schimb (consultați formularul de mai sus)

 

Asistență

Stoc exclusiv

Formare
 
Depanare
 
Documentație tehnică

 

Îmbunătățiri

Upgrade-uri de echipamente

Reproiectare
 
Înlocuire și modernizare

 

Monitorizare

Audit de stare

Audit de performanță