Servicii de curățare

Extinderea duratei de viață a echipamentului

Cu serviciile noastre de curățare, suprafețele de proces sunt restaurate la starea optimă, ceea ce reduce costurile de întreținere și prelungește durata de viață a echipamentului. Și economisind energie, vă puteți reduce și costurile de operare.

Servicii de curățare pentru toate necesitățile

Alfa Laval oferă o gamă de sisteme CIP și agenți special concepuți și creați pentru a îndepărta eficient depunerile acumulate din echipamentele de transfer de căldură, separare și generatoare de apă proaspătă.

Folosim numai substanțe chimice atent dezvoltate și ecologice.

Sisteme CIP

Alegeți dintr-o gamă largă de module CIP Alfa Laval și sisteme fabricate din oțel inoxidabil sau polietilenă pentru cele mai mici module.

Alternativ, putem proiecta sisteme CIP pentru schimbătoarele de căldură foarte mari sau pentru zonele periculoase care necesită echipamente rezistente la explozie.

Produse chimice de curățare

Pentru a asigura îndepărtarea în siguranță a contaminanților nedoriți de pe suprafețele echipamentelor, Alfa Laval recomandă agenți de curățare non-toxici special dezvoltați, cu impact redus asupra mediului. Aceștia au fost testați temeinic în propriul nostru laborator pentru a garanta că garniturile și materialele suprafeței de încălzire nu sunt afectate.

Alte substanțe chimice

Pe lângă agenții de curățare chimică, Alfa Laval are și o gamă de alte substanțe chimice pentru a îmbunătăți eficiența separatorului și substanțe chimice pentru manipularea apei potabile. Acestea sunt dezvoltate special pentru a fi utilizate cu separatoarele noastre de mare viteză și cu instalațiile de desalinizare a apei.

Cum funcționează

Experții noștri:

  • Recomandă soluții de curățare în funcție de echipament și aplicație
  • Furnizează servicii de curățare pentru echipamentele non-Alfa Laval
  • Efectuează servicii de curățare integrată sau la fața locului

 

Căutați un serviciu anume?

cleaning services 640x360

Servicii de curățare pentru toate necesitățile

Zece sfaturi de top pentru a vă menține echipamentul Alfa Laval în stare excepțională