Solicitați noi standarde
GPHE 4 newgeneration 1920x480
GPHE 4 newgeneration 640x360

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri de ultimă generație

După ani de cercetări și teste, astăzi Alfa Laval poate oferi cele mai moderne schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri din lume pentru aplicații industriale. Cu o multitudine de caracteristici unice ale Alfa Laval, aceste noi modele combină cele mai recente inovații ale noastre cu cea mai bună tehnologie dezvoltată în decenii de experiență ca lider mondial în soluții termice.

Această ultimă generație promite să redefinească eficiența, fiabilitatea și funcționalitatea în transferul de căldură industrial.

Cele mai recente completări la două familii performante

Odată cu lansarea noii generații de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri, Alfa Laval extinde și modernizează linia Industrial și linia Industrial semi-sudată cu noi modele și caracteristici special concepute pentru a crea și mai multe oportunități în aplicații industriale.

Linia Industrial de la Alfa Laval este o gamă versatilă cu numeroase opțiuni pentru a se potrivi tuturor tipurilor de industrii și aplicații. Numeroasele opțiuni în ceea ce privește dimensiunile, configurațiile plăcilor și materialele de etanșare asigură o adaptare perfectă la cerințele dvs. Iar dacă nevoile dvs. se schimbă, designul flexibil facilitează extinderea sau reducerea pachetului de plăci pentru a îndeplini noile cerințe de utilizare. Fiecare detaliu este proiectat cu atenție pentru a asigura performanțe optime și flexibilitate pentru a satisface nevoile specifice ale aplicațiilor.

Citiți despre ultima noastră lansare - Linia Industrial

Linia semi-sudată Industrial de la Alfa Laval este o gamă de înaltă performanță concepută pentru a rezista la presiuni ridicate, temperaturi extreme și medii periculoase. Oferă o soluție fiabilă pentru aplicațiile de refrigerare, manipulând în siguranță majoritatea agenților frigorifici, inclusiv amoniacul. În procesarea chimică, soluția semi-sudată oferă o soluție de înaltă performanță, de medii separate, fără risc de contaminare încrucișată.

Citiți despre ultima noastră lansare - Linia Industrial semi-sudată

 

O gamă largă de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri

Alfa Laval oferă o gamă largă de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri adaptate pentru domenii și industrii specifice.

Schimbătoare de căldură Industrial cu plăci multifuncționale

Linia Industrial de la Alfa Laval pentru încălzire și răcire, atât în aplicații utilitare, cât și în aplicații mai complexe, oferă o soluție versatilă și flexibilă de transfer de căldură pentru majoritatea industriilor.

Schimbătoare de căldură cu plăci certificate AHRI

Schimbătoarele de căldură AlfaQ™ certificate AHRI pentru sarcini generale de încălzire și răcire sunt certificate conform programului de certificare AHRI Liquid to Liquid Heat Exchangers (LLHE) care asigură performanța termică conform specificațiilor.

Schimbătoare de căldură Industrial cu plăci semi-sudate

Linia semi-sudată Industrial de la Alfa Laval este utilizată atunci când garniturile nu sunt potrivite pentru unul dintre medii sau când sunt necesare presiuni sau temperaturi de proiectare mai mari.

Schimbătoare de căldură cu plăci igienice

Pentru produse lactate, alimente, băuturi și alte aplicații igienice, Alfa Laval poate furniza o gamă largă de schimbătoare de căldură. Aflați mai multe despre schimbătoarele noastre de căldură cu plăci și cadru cu garnituri BaseLine și FrontLine.

Schimbătoare de căldură cu plăci pentru aplicații specifice

Alfa Laval WideGap este potrivit pentru fluide fibroase și fluide care conțin particule grosiere.

Evaporatoarele cu plăci cu film ascendent Alfa Laval AlfaVap sunt potrivite pentru medii cu concentrație și vâscozitate ridicate.

Alfa Laval AlfaCond Condensator de suprafață cu plăci pentru condensare sub vid.

Alfa Laval Diabon ® cu plăci de grafit pentru medii dure și corozive.

Caracteristici care stabilesc noi standarde

Noua gamă de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri este plină de soluții inovatoare care stabilesc noi standarde în ceea ce privește eficiența termică, fiabilitatea mecanică și ușurința în funcționare. Aceste caracteristici fac parte din ceea ce diferențiază Alfa Laval – nu le veți găsi nicăieri altundeva.

Selectați o funcție pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care le poate oferi în producția dvs.

Admisie și evacuare non-circulare OmegaPort™