Sistemul de Re-draft

Sistemul Alfa Laval Re-draft este un sistem compact de distribuire post-mix care rehidratează berea și concentratul de băuturi la punctul de consum. Cu un sistem de dozare a berii draft, producătorii de bere și băuturi pot realiza economii semnificative de logistică și de costuri ale lanțului de aprovizionare atunci când depozitează și transportă concentrate în vrac, apoi le reconstituie cu câteva momente înainte de a servi berea rece și băuturile în pub-uri și restaurante.

BeeronTap

Reduceți costurile și sporiți profilul dvs. de sustenabilitate prin servirea berii, cidrului și vinului din concentrat de la robinet

  • Reduceți costurile de transport cu până la 80% datorită volumului redus de depozitare și transport de concentrat
  • Serviți de până la cinci ori mai multă băutură din concentrat de bere, ocupând mai puțin spațiu de depozitare decât cu produsul original
  • Eliberați spațiul de sub tejghea, dar stocați și distribuiți mai multe băuturi decât cu un butoi cu un singur robinet
  • Îmbunătățiți siguranța la locul de muncă și reduceți munca manuală eliminând schimbarea frecventă a butoaielor în timp ce distribuiți bere
  • Îmbunătățiți asigurarea calității – vizibilă pentru consumatori – cu monitorizarea în timp real a temperaturii, carbonatării și concentrației

Sistemul Alfa Laval Re-Draft este un sistem compact de distribuire a berii post-mix. Acesta reconstituie berea și concentratul de băuturi care se potrivesc profilului aromatic al produsului original la punctul de vânzare.

Obțineți o bere complet fermentată și un concentrat de băuturi din tehnologia patentată cu osmoză inversă Revos™. Reduceți drastic costurile și emisiile prin transportul concentratului de bere în vrac și apoi prin rehidratarea precisă a băuturii cu apă pură, carbogazoasă – direct la punctul de vânzare sau la fabricile de ambalare regionale cu sistemul de distribuire a berii Re-draft.

Parte din portofoliul larg de soluții Alfa Laval pentru industria fabricilor de bere și a băuturilor, sistemul Re-draft îi ajută pe producătorii de bere, producătorii de băuturi și clienții lor să atingă obiectivele de sustenabilitate prin eficientizarea logisticii și lanțurilor de aprovizionare și prin reducerea costurilor.

Monitorizarea sistemului Alfa Laval Re-draft

Revos Draft Dispense monitoring 1

Controlul/urmărirea raportului

  • Răspunde dinamic la schimbări pentru a asigura o turnare consecventă
  • Ține cont de variabilitatea debitului la începutul turnării și atunci când debitul apei sau presiunea se modifică
Revos Draft Dispense monitoring 2

Calitate

 

  • Păstrează berea și băuturile reci în orice moment
  • Sterilizarea UV previne creșterea microbiană după îndepărtarea clorului
Revos Draft Dispense monitoring 3

Afișaj cu ecran tactil

 

  • Pune la dispoziția personalului barului datele despre fiecare turnare, butoi și volume de CO2
  • Oferă date despre curățare, calibrare și întreținere disponibile profesioniștilor de service

 

Revos Draft Dispense monitoring 4

Alarme

 

  • Avertizează personalul să schimbe butoaiele, să înlocuiască CO2 sau să apeleze la service
  • Recunoaște problemele legate de utilaj sau de intrări
  • Ajută la prevenirea turnării necorespunzătoare
Revos Draft Dispense monitoring 5

Conectivitate ca serviciu

Monitorizare și înregistrare de la distanță asigurate

  • Fiecare turnare este conform specificațiilor
  • Curățenie permanentă
  • Analize de utilizare disponibile producătorului
.

Produse

Sistemul de distribuire Alfa Laval Re-draft versus draft tradițional

Protejarea experienței tradiționale

  • Frecvența de curățare și substanțele chimice
  • Gust grozav
  • Experiență de turnare (aspect/rată/robinet)
shutterstock 603186737

Nivel constant de ABV, CO2 și spumă la fiecare turnare

Beneficii suplimentare

  • Sistemul Re-draft vă permite să cunoașteți specificațiile turnării/volumul butoiului
  • Răcire automată sau integrată într-un sistem de glicol
  • Butoaie reciclabile/fără retur sau curățare

Trei moduri mai sustenabile de a face bere și băuturi

Sistemul Alfa Laval Re-draft este disponibil în trei versiuni:

  • Re-draft cellar pentru a fi utilizat pentru a extrage concentratul din crame de bar la robinete de bar
  • Re-draft mobil pentru a fi utilizat în cafenele, locații temporare de evenimente și stadioane, unde păstrarea unui număr mare de butoaie la fața locului se dovedește dificilă
  • Unitate de testare a sistemului Re-draft pentru a testa sistemul de distribuire a berii la fața locului

Același gust grozav acum cântărește mai puțin

Sistemul Re-draft furnizează același volum de bere sau băutură din concentrat ca alternativele de ambalare mai mari. Acest lucru crește siguranța la locul de muncă și reduce vătămările corporale. De asemenea, elimină problemele de depozitare și refrigerare a butoaielor la fața locului și de returnare pentru a obține rambursarea depozitelor de bani.

Cum funcționează

 

Sistemul Alfa Laval Re-draft reconstituie berea și concentratul de băuturi la punctul de vânzare. După ce purifică apa rece și carbogazoasă, amestecă apa cu concentratul, livrând un produs rece direct la robinet. Un sistem integrat de monitorizare a tirajului asigură controlul precis al temperaturii, capului și carbonatării.

Testare pilot și închiriere de sisteme de concentrare a berii și a băuturilor

 

Testati sistemul de concentrare Alfa Laval Revos. Trimiteți opt butoaie de bere sau băutură la una dintre cele două locații de testare ale Alfa Laval (fie în SUA, fie în Danemarca) și participați la o testare la fața locului și la evaluarea performanței.

De asemenea, puteți închiria și testa o unitate la scară comercială pentru a determina debitul concentrat și calitatea produsului la locația dvs.

.

Service

Servicii pentru sistemul alimentar

Serviciile pentru sistemul alimentar Alfa Laval ajută la extinderea performanței sistemelor dumneavoastră alimentare prin maximizarea performanței proceselor dumneavoastră. Acest lucru vă permite să:

  • Vă îmbunătățiți continuu operațiunile pentru a menține avantajul competitiv
  • Vă concentrați pe timpul de funcționare, optimizare și disponibilitate
  • Maximizați rentabilitatea investiției pe tot parcursul ciclului de viață al sistemelor dumneavoastră alimentare

Aflați mai multe despre oferta noastră de servicii

service men with ipad

Reducerea emisiilor de carbon - Aflați mai multe din cartea noastră tehnică

Cum pot fabricile de bere și unitățile de producție a băuturilor să-și reducă amprenta de carbon, făcând în același timp operațiunile mai eficiente? Reducerea emisiilor directe și indirecte joacă un rol important – de la achiziționarea de materii prime, energie electrică și producție până la ambalare, materiale și distribuție. Această carte tehnică se va concentra pe filtrarea membranei cu osmoză inversă (RO) pentru concentrația berii și a băuturilor ca o modalitate eficientă din punct de vedere al costurilor pentru producători de a reduce amprenta de carbon a lanțurilor de aprovizionare.

Truck on the road

Întrebări și răspunsuri despre sistemul de concentrare Revos

Găsiți aici răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre sistemul de concentrare a berii Revos.

cerveza industria ALfa Laval
.

Aplicații

Obțineți o cotație

Ce aplicație(-ii) vă interesează? *
Doriți să primiți webinare la cerere, invitații la evenimente viitoare, știri despre produse și servicii? *

Aceste informații sunt stocate și procesate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.