Întreținere

Cu întreținerea corespunzătoare la momentul potrivit, puteți obține performanțe mai ridicate și costuri de operare mai mici, maximizând în același timp durata de funcționare a echipamentului.

maintenance icon blue
.

Servicii de curățare

Menținerea echipamentului curat poate fi de o importanță vitală pentru eficiența procesului operațional. Cu serviciile noastre de curățare, suprafețele de proces sunt readuse la starea optimă, ceea ce reduce costurile de întreținere și extinde durata de funcționare a echipamentului. Iar prin economisirea energiei, puteți reduce și costurile de operare.

Servicii de curățare pentru fiecare nevoie

Alfa Laval oferă o serie de sisteme de curățare la fața locului (CIP) și agenți de curățare, special concepuți și formulați pentru a elimina eficient acumularea depozitelor de la echipamentele de transfer de căldură, separare și generatoare de apă curată.

Folosim numai substanțe chimice atent dezvoltate și ecologice.

Sisteme de curățare la fața locului: Alegeți dintr-o gamă largă de module și sisteme CIP Alfa Laval fabricate din oțel inoxidabil sau polietilenă pentru cele mai mici module. În mod alternativ, putem proiecta sisteme CIP pentru schimbătoarele de căldură foarte mari sau zone periculoase care necesită echipament rezistent la explozie.

Produse chimice de curățare: Pentru a asigura îndepărtarea în siguranță a contaminanților nedoriți de pe suprafețele echipamentului, Alfa Laval recomandă agenți de curățare non-toxici special dezvoltați, care au fost testați în detaliu în propriul nostru laborator pentru a garanta că materialele de etanșare și pentru suprafața de încălzire nu sunt afectate.


.

Schimburi

Schimbul de piese reduce timpul de livrare și costurile pentru multe componente, lucru mai rentabil decât achiziționarea de piese noi. Pentru echipamentele selectate, oferim un program de schimb pentru componentele esențiale și piese de schimb originale, toate recondiționate conform standardelor Alfa Laval, pentru a garanta calitatea ridicată la care vă așteptați. Este o alternativă rentabilă la reparațiile tradiționale și vă ajută să creșteți viteza cu care echipamentul revine în producție.

Piesele de schimb disponibile la cerere sunt ansambluri rotative, boluri separatoare, cartușe pentru pivot, cutii de viteze, conveioare pentru decantoare, frâne BCE, controlere DSC, capete de boluri glisante, instrumente de compresie și pachete de plăci pentru SCP.  


.

Întreținerea preventivă

Prin întreținerea echipamentului numai atunci când este necesar, puteți asigura fiabilitatea operațională și puteți menține performanța. Întreținerea preventivă reduce întreruperile neplanificate, crește durata de funcționare a echipamentului și reduce accidentele de muncă. De asemenea, vă permite să utilizați la maxim resursele și să reduceți stocul de piese de schimb.

Întreținerea preventivă este efectuată ca service autonom atunci când echipamentul este în funcțiune de un anumit număr de ore și la un interval fix pentru a evita opririle neplanificate. De asemenea, service-ul poate face parte dintr-un Acord de Service.


.

Recondiționare

În peste 100 de centre de service Alfa Laval din întreaga lume, sunt oferite o serie de servicii de recondiționare pentru a îmbunătăți performanțele echipamentului, a prelungi durata de funcționare și a asigura o funcționare sigură și eficientă.

Curățarea, detectarea fisurilor, reasamblarea cu garnituri noi, testarea presiunii și înlocuirea plăcilor defecte sunt doar câteva dintre lucrurile cu care vă ajutăm, precum și recomandări pentru alte măsuri de service. Vă puteți adapta propriul pachet de servicii sau puteți alege unul predefinit.

Centrul de service din Europa Centrală pentru schimbătoare de căldură Alfa Laval este situat în Brno. Citiți mai multe informații despre serviciile pe care le putem oferi. 

Link către Centrul de Service din Brno

 


.

Reparații

Maximizați performanța producției și evitați deteriorarea și posibilele accidente, lăsând specialistul care a conceput echipamentul să îl repare. Colegii noștri de service vor furniza servicii care prelungesc durata de funcționare a echipamentului și îl vor menține în funcțiune.

Service-ul include inspectarea echipamentului, lucrările de reparații recomandate și furnizarea unei propuneri de lucru/declarații de lucru. Specialiștii Alfa Laval repară echipamentul așa cum este solicitat în funcție de nevoi, înlocuiesc piesele nesigure și piesele uzate, după cum este necesar, și apoi reasamblează echipamentul. Dacă este nevoie, se poate reechilibra echipamentul. După finalizarea reparației, veți primi un raport, inclusiv un rezumat al activităților desfășurate.


.

Kit-uri de service

Kit-urile de service pentru întreținerea planificată au fost dezvoltate pe baza anilor de experiență, pentru a vă ajuta să efectuați service-ul planificat în cel mai scurt timp posibil. Acestea includ ceea ce este necesar pentru fiecare service specific și piese de schimb originale noi, pentru a prelungi durata de funcționare a echipamentului și pentru a vă asigura că funcționează cu cea mai recentă tehnologie.

Kit-urile de service sunt disponibile pentru o gamă largă de echipamente, inclusiv pompe, valve, prese de filtrare, prese cu șurub, decantoare și separatoare. Toate piesele sunt concepute special pentru a se potrivi echipamentului și condițiilor de funcționare – potrivire perfectă și compatibilitate pentru echipamentul dvs.

Kit-urile de service sunt trimise într-un singur transport. Puteți fi siguri de piesele potrivite din ambalajul corect, cu potrivire corectă și instrucțiuni adecvate.


.

Unelte de service

În timpul întreținerii programate și a service-ului echipamentului Alfa Laval, este important să folosiți uneltele corecte pentru a asigura calitatea și siguranța. Specialiștii noștri vă oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru îndepărtarea și manipularea rapidă, pentru a reduce timpul de service.

Utilizarea uneltelor corecte este deosebit de importantă pentru echipamentele care se rotesc cu viteză mare și/sau nu sunt potrivite pentru ridicarea manuală din cauza mărimii și/sau greutății.


.

Piese de schimb

Când utilizați piese de schimb originale Alfa Laval, puteți fi siguri de piesa potrivită la momentul potrivit.

Piesele de schimb originale Alfa Laval vă mențin în funcțiune echipamentul la performanțe maxime pe toată durata de utilizare. Piesele noastre de înaltă calitate, durabile, pun productivitatea pe primul loc și extind ciclul de viață al echipamentului, reducând costurile de proprietate.

Folosirea pieselor de schimb originale Alfa Laval asigură:

  • Creșterea timpului de funcționare și a productivității
  • Piese mai rezistente pentru o durată de viață mai lungă
  • Cost redus de proprietate

Piese de schimb Alfa Laval


Aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări legate de service?

Echipa noastră de specialiști de service este pregătită să vă ajute, în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau aveți întrebări legate de operarea și întreținerea echipamentului.

Service staff 640x360

Urmăriți videoclipurile noastre despre service și întreținere

Videoclipurile noastre vă vor oferi atât sfaturi teoretice, cât și sfaturi practice legate de service-ul echipamentelor noastre. Urmați linkul de mai jos pentru a deschide lista de redare a colecției de videoclipuri.

CE service video list image