Monitorizarea stării de funcționare

Perspective bazate pe date reale

Obțineți un plan de service optimizat pentru echipamentul rotativ bazat pe datele reale de la senzori, monitorizarea componentelor critice sau parametrii procesului. Algoritmii dezvoltați de experții noștri de top analizează modele specifice de vibrații pentru a oferi rapoarte relevante cu recomandări cheie. Aceasta asigură că echipamentul funcționează așa cum ar trebui și vă permite să vă planificați întreținerea.

Efectuați lucrări de service atunci când este necesar

Intervalele de service pot fi optimizate prin efectuarea de service la momentul potrivit, în funcție de starea reală a echipamentului, mai degrabă decât având la bază un interval de timp fix. Acest lucru înseamnă adesea intervale prelungite de service.

Monitorizarea stării este recomandată în special atunci când intervalele de service sunt dificil de prezis, când costurile sunt mari din cauza lipsei de personal instruit și când separarea este o parte esențială a procesului.

Service Online

Atunci când alegeți service-ul online, primiți rapoarte frecvente bazate pe o analiză extinsă și continuă a datelor privind vibrațiile. Și pentru a vă ajuta să dormiți liniștiți, rapoartele de alarmă vă asigură că sunteți notificat instantaneu în cazul în care componentele se defectează sau apar alte probleme cu echipamentul.

Service Offline

Service-ul offline folosește un dispozitiv portabil pentru a descărca informații la un anumit moment în timp.

Cum funcționează

Experții noștri:

  • Colectează date privind vibrațiile - la sediul clientului sau online
  • Analizează datele colectate, fie local, fie central, pentru o analiză mai detaliată
  • Stabilesc ce tip de service este necesar și momentul efectuării pe baza datelor reale
  • Furnizează un plan de service optimizat pentru echipamentele rotative

Căutați un serviciu anume?

阿法拉伐专家进行检测设备-Alfa Laval experts conduct testing equipment

Zece sfaturi de top pentru a vă menține echipamentul Alfa Laval în stare excepțională