2018-09-11

Focus asupra Schimbătoarelor de Căldură cu Plăci

Alfa Laval oferă cel mai flexibil portofoliu de echipamente de încălzire și răcire de pe piaţă, indicat pentru o gamă largă de aplicaţii și susţinut de suport și expertiză de talie mondială.

Cu peste 80 de ani de experienţă în inovarea transferului de căldură, Alfa Laval știe de ce este nevoie pentru a oferi soluţii de înaltă performanţă pentru orice aplicaţie. Experţii noștri se străduiesc încontinuu să găsească noi căi de a face echipamentele mai fiabile, mai eficiente, mai simple de operat și de întreţinut.

Alfa Laval poate optimiza BHE conform aplicaţiilor și cerinţelor specifice ale instalaţiei. Fiecare schimbător de căldură optimizat este unic pentru client, cu un număr unic de articol. Clienţii pot sta liniștiţi, știind că Alfa Laval își folosește întregul know-how pentru a-și optimiza produsele.

Toate unităţile BHE sunt încercate la presiune și etichetate pentru conformitatea cu toate aprobările importante din domeniu (PED, UL, PV chinez, KHK, KRA și CRN). Sunt încercate și la scurgeri, pentru a asigura că fiecare unitate este etanșă la gaz.

Puteți găsi următoarele echipamente în portofoliul nostru de produse Schimbătoare de Căldură Brazate

Evaporatoare

În regimurile de evaporator, un schimbător de căldură cu plăci lipite cu alamă (BHE) poate fi optimizat variind caracteristicile plăcii canal și adăugând o instalaţie de distribuire. Instalaţia de distribuire asigură distribuţia uniformă a agentului de refrigerare în întregul schimbător de căldură. Aceasta asigură înaltă performanţă și supraîncălzire stabilă în condiţii variabile. Deși sunt concepute pentru a lucra cu fluxuri de căldură tipice, instalaţiile de distribuire ale firmei Alfa Laval pot fi adaptate și la condiţii de fluxuri de căldură mai mari sau mai mici.

Condensatoare

Alfa Laval oferă o gamă de BHE-uri optimizate, cum sunt condensatoare. Acestea au plăci-canal proiectate special, care combină diverse unghiuri de canelare, adâncimi de presare și canale asimetrice. Asta le face potrivite pentru o mare varietate de regimuri de pompă termică - de la încălzitoare de apă și micro-pompe termice la instalaţii rezidenţiale și comerciale.

Economizoare

Amprenta mică și configuraţiile versatile ale BHE-urilor Alfa Laval le fac ușor de optimizat pentru regimuri de economizor.

Răcitoare de ulei

Seria BHE Alfa Laval de răcitoare de ulei dedicate, gama DOC, oferă o eficienţă neegalată pentru răcirea uleiului hidraulic și de ungere. Construcţia extrem de solidă este ușor și rapid de instalat datorită blocurilor speciale de conectare care reduc tensiunea asupra conexiunii standard cu 80%.

Răcitoare de gaz

Alfa Laval este în topul dezvoltării de noi tehnologii pentru răcire verde cu agenţi de refrigerare naturali, cum ar fi CO2 și propanul. Alfa Laval oferă cea mai largă gamă de schimbătoare de căldură de înaltă presiune, care nu sunt doar mai eficiente, ci și mai fiabile și mai sigure pentru mediu și oamenii care lucrează în jurul lor.

Ești interesat?

Faceți clic pe link-ul de mai jos și citiți mai multe detalii despre schimbătoarele de căldură brazate:

Alfa Laval - Schimbătoare de Căldură Brazate

Pentru a solicita o ofertă, clic AICI

阿法拉伐AXP钎焊板式换热器

Conţinut: