2019-04-18 Știri

Posibilitate de economisire a energiei cu noul schimbător de căldură cu plăci cu garnituri Alfa Laval T10

Alfa Laval T10 este cel mai nou membru al familiei de schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri de înaltă performanţă, de generaţie următoare, pentru aplicaţii industriale.

T10 este succesorul lui M10, care se vinde de multă vreme, din linia industrială de schimbătoare de căldură cu plăci şi cadru a firmei Alfa Laval. La fel ca precursorul său, T10 are o concepţie extrem de versatilă, indicată pentru o gamă largă de aplicaţii de încălzire şi răcire din practic toate tipurile de industrie.

Alfa Laval T10 va duce mai departe moştenirea lăsată de M10, ca cel mai versatil cal de bătaie în regimuri de transfer termic de pe piață. Cu ultimele sale caracteristici de generație următoare, acesta le va oferi clienților noştri o performanţă termică chiar și mai eficientă, sustenabilă.

Un nou concept revoluţionar

Noul concept de placă al T10 este actualizarea majoră faţă de generaţia anterioară. Cu noua caracteristică de proiectare de placă FlexFlowTM, aparatele T10 pot fi configurate mai precis, fără a face compromis între performanţa termică şi căderea de presiune. FlexFlow™ face posibile chiar şi zece combinaţii de canale folosind numai două plăci.

Mulți dintre clienții noștri au regimuri de schimbător de căldură în care cei doi agenţi au cereri de debit neuniform sau cereri termice neuniforme. Oferind flexibilitatea instalării schimbătorului de căldură cu o configuraţie de canale asimetrice, Alfa Laval T10 ii poate ajuta să obţină o potrivire termică mult mai bună pentru poziţia specifică a schimbătorului lor de căldură.

Noua caracteristică SteerLockTM asigură poziţionarea perfectă a plăcilor, indiferent dacă plăcile sunt configurate simetric ori asimetric. Pe lângă prevenirea scurgerilor sau a deteriorării plăcilor în timpul asamblării, SteerLockTM face şi procesul de service mai uşor, întrucât scoaterea şi reasamblarea plăcilor în timpul mentenanţei se face mai repede.

Salvarea spațiului, a energie și a planetei

Cu eficienţa suplimentară a FlexFlow™ şi a altor inovaţii de generaţie următoare, cum ar fi zona de distribuţie CurveFlow™ şi orificiile necirculare OmegaPort™, T10 poate oferi o performanţă termică echivalentă cu a modelelor mai vechi, cu o amprentă semnificativ redusă. Noua caracteristică CompactFrame™ minimizează gabaritul aparatului, făcând posibile zone de service mai mici şi proceduri de mentenanţă simplificate, mai rapide.

 

Deschide prospectul schimbătorului Alfa Laval T10

T10 640x360

Prezentat de expertul Alfa Laval Magnus

Prezentat de expertul Alfa Laval Mattias

Conţinut: