2021-05-17 Știri

Gama extinsă de ventile Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure

Pentru a răspunde cererii tot mai mari de procesare aseptică mai eficientă, Alfa Laval își extinde gama de ventile Unique DV-ST UltraPure. Gama complet nouă este dotată cu dispozitive de acționare mai subțiri și corpuri turnate ușoare, optimizate, cu opțiuni de funcționare incredibil de economice. Gama îmbunătățită DV-ST UltraPure este complet personalizabilă pentru a satisface practic orice cerință de proces aseptic din industria alimentară și farmaceutică.

Actuatoarele mai subțiri, cu economie de spațiu și corpurile ușoare ale ventilelor turnate, pentru o performanță optimizată, sunt inovațiile din spatele gamei îmbunătățite DV-ST UltraPure. Aceste ventile mai mici oferă rezultate mari – de la costuri mai mici la câștiguri tangibile în ceea ce privește durabilitatea.

Aceste îmbunătățiri fac ca ventilele noastre cu diafragmă Unique DV-ST UltraPure să fie inegalabile”, spune Paw Kramer, Manager Portofoliu, Ventile și Automatizare, Alfa Laval.

Amprentă mai mică a actuatorului, performanță mare

Mărimea contează. Noul actuator subțire DV-ST UltraPure din oțel inoxidabil (SS/SL) este cu 42% mai ușor, cu 25% mai compact și cu 17% mai scurt în înălțime decât majoritatea actuatoarelor. Un alt plus: este mai eficient din punct de vedere energetic datorită consumului redus de aer. Testate pentru a efectua un milion de curse fără service, aceste actuatoare complet sudate, fără întreținere, gestionează o gamă largă de presiuni. Opțiunile includ un limitator de cursă, un indicator de poziție și un senzor de detecție și control, complet automatizate, ale ventilelor.

 

Noi corpuri de ventile cu Performanță Optimizată - Cast Optimized Performance (OP)

Alăturarea familiei de corpuri de ventile UltraPure DV-ST este noul Cast OP compatibil ASME BPE. Conceput pe baza analizei de calcul a dinamicii fluidelor, acesta este cu 36% mai ușor în greutate, în medie, decât corpul standard al ventilului turnat și are o dimensiune mult mai mică a scaunului. Acest lucru se traduce prin beneficii, inclusiv: costuri reduse de instalare datorită amprentei mai mici; cicluri de curățare mai rapide și mai eficiente din punct de vedere energetic, deoarece există mai puțin oțel de încălzit pentru sterilizare; costuri totale de mai mici datorită diafragmelor, mânerelor și/sau actuatoarelor mai mici; și, întreținere sigură, simplă, la prețuri reduse.

 

Proiectat conform specificațiilor exacte ale clientului

Complet personalizabilă, gama îmbunătățită Unique DV-ST UltraPure îndeplinește practic orice cerință de proces aseptic. Acesta este insoțit de pachetul de documentație Alfa Laval Q-doc pentru trasabilitatea completă a pieselor, pentru procese de calificare și validare uniforme pe termen lung.

Pentru a afla mai multe despre gama îmbunătățită Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure, vizitați Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure

 

Conţinut: