2022-04-21 Știri

Alfa Laval achiziționează tehnologie unică pentru a-și consolida poziția în producția de bere

Alfa Laval – lider mondial în transfer de căldură, separare centrifugală și transferul fluidelor – a achiziționat Sandymount, o companie de tehnologie a băuturilor cu sediul în SUA, cu o tehnologie unică și patentată cu membrane pentru concentrarea berii. Tehnologia, în combinație cu gama extinsă de produse Alfa Laval, va deschide oportunități de afaceri interesante pentru companie și va permite un lanț de aprovizionare mai durabil pentru livrarea berii.

Tehnologia patentată cu membrane a Sandymount, Revos™, în combinație cu gama extinsă de produse Alfa Laval pentru producția de bere, va permite producătorilor de bere să livreze bere de înaltă calitate în formă concentrată. Soluția abordează ineficiența transportului în aprovizionarea cu bere, în care berea rămâne unul dintre puținele produse încărcate cu apă, distribuite ca „în mare parte apă” de la producător la consumator.


„Această nouă tehnologie completează portofoliul Alfa Laval de soluții pentru fabricile de bere, ceea ce ne va permite să furnizăm procese pentru bere concentrată de înaltă calitate”, spune Nish Patel, Președintele diviziei Food & Water. „Astfel de soluții inovatoare și validate vor îmbunătăți lanțurile de aprovizionare ale clienților noștri și, prin urmare, vor avea un impact pozitiv atât asupra profitului lor, cât și asupra mediului.”


Ronan McGovern, fondatorul Sandymount, comentează: „Tehnologia Revos a fost verificată și validată de marile fabrici de bere și sunt încântat să văd că devine parte a Alfa Laval și că valorifică experiența organizației și amprenta globală în furnizarea de soluții.”

Etichete

Tot

Conţinut: