2022-03-10 Știri

Competența procesului crește flexibilitatea și productivitatea amestecului de sirop pentru băuturi

Încercați să țineți pasul cu tendințele în materie de băuturi, dar să rămâneți relevanți și profitabili? Inovația constantă este o necesitate pentru producătorii de băuturi. Pentru a satisface gusturile în schimbare ale consumatorilor, un producător global de băuturi răcoritoare s-a confruntat cu o cerere crescută pentru o gamă mai largă de produse cu o varietate mai mare de ingrediente. Datorită soluțiilor inovatoare de amestecare Alfa Laval, compania se poate bucura, în curând, de o mai mare flexibilitate a procesului și de o producție cu 50% mai rapidă.

Competența procesului și testarea conceptului câștigă încrederea clienților

Procesarea ingredientelor lichide și uscate în formulări complexe de sirop pentru băuturi necesită flexibilitate și rapiditate de producție. Alfa Laval a demonstrat o înțelegere profundă a provocărilor cu care se confruntă producătorul global de băuturi, câștigând încrederea factorilor de decizie cheie, din departamentele sale centrale de cercetare și dezvoltare și inginerie. Testele l-au convins pe producător că schimbarea designului existent al camerei de proces pentru sirop cu soluții inovatoare de amestecare de la Alfa Laval ar putea spori flexibilitatea și productivitatea procesului și ar adăuga valoare pentru clienți.

Timp de producție a loturilor cu 50% mai rapid

Cunoștințele Alfa Laval privind procesele și angajamentul de a îmbunătăți productivitatea reduc timpul de procesare a siropului de la două ore la o oră per lot. Înlocuirea tehnologiilor existente cu Hybrid Powder Mixer de la Alfa Laval în combinație cu Mixerul cu Jet Rotativ Alfa Laval oferă ore suplimentare de producție în fiecare zi. Rata mai rapidă de producție de sirop reduce, de asemenea, costurile cu energia.

beverage-process-chart_from-dosing-station_fs-2110-.jpeg

Mai puțin timp pentru întreținere

Reducerea timpului de întreținere este un alt exemplu al ingeniozității procesului Alfa Laval la locul de muncă. Întreținerea Mixerului cu Jet Rotativ necesită un singur inginer de service care lucrează la nivelul podelei timp de una până la două ore; în schimb, agitatorul mare existent necesită mai mulți ingineri de service care lucrează o zi întreagă pe o platformă de service pe mai multe niveluri. Mai puțin timp de nefuncționare se traduce într-un timp de funcționare mai mare a producției.

Creșterea siguranței lucrătorilor

Același lucru este valabil și pentru amestecarea lichid-pulbere. Manipularea și dozarea ingredientelor cu Hybrid Powder Mixer Alfa Laval au loc la nivelul podelei, rezultând o manipulare mai ușoară și o siguranță sporită a lucrătorilor. Acest lucru elimină necesitatea pentru lucrători de a transporta saci de 25 de kilograme pe platforma de la nivelul superior și de a turna ingredientele în rezervor prin portul de acces.

Optimizarea producției prin combinarea inovațiilor

Designul unic al Hybrid Powder Mixer de la Alfa Laval împreună cu Mixerul cu Jet Rotativ depășește configurația anterioară, ocupă mai puțin spațiu pe podea și necesită mai puține investiții în platforme de service. Alfa Laval a format o echipă și a lucrat neobosit cu integratorii de sisteme pentru a proiecta o soluție de amestecare care produce mai multe loturi de formulări complexe de sirop - în siguranță, rapid și eficient.

Optimizare durabilă

Următorul pas? Compania a cerut companiei Alfa Laval să colaboreze cu managerul său global de sustenabilitate pentru a reduce emisiile și a introduce o mai mare eficiență energetică și de apă în întreaga fabrică. O dovadă a competenței de procesare și a capacității Alfa Laval de a optimiza procesele, de a adăuga valoare și de a crește avantajul competitiv.

Conţinut: