2022-06-02 Știri

Mixerul cu Jet Rotativ - peste 190.000 de sticle de bere premium economisite

Mixerul cu Jet Rotativ Alfa Laval a amestecat eficient 320 hL de bere cu un conținut de zahăr prea mare pentru condiționarea sticlei cu 320 hL de bere proaspătă, economisind Fabricii de bere Westmalle mai mult de 190.000 de sticle de bere premium Trappist Tripel ale.

 

Când Fabrica de bere Trappist din Westmalle, renumită în întreaga lume pentru patrimoniul său de bere artizanală, a întâmpinat probleme în liniile sale de producție a berii, profesioniștii din fabricile de bere au apelat la Alfa Laval pentru ajutor.

Problema: Cum să salvați un lot de 640 hL de Tripel Trappist ale de la Westmalle cu conținut de zahăr prea mare pentru fermentarea secundară în sticle.

Soluția? Deviați lotul într-un rezervor intermediar și utilizați un Mixer cu Jet Rotativ de la Alfa Laval pentru a reamesteca lotul cu bere proaspătă pentru a reduce conținutul de zahăr la nivelurile de specificație corecte.

Rezultatul: mai mult de 190.000 de sticle de bere blondă pe piață pentru bucuria consumatorilor.

Personalul fabricii de bere a fost extrem de mulțumit de răspunsul rapid al Alfa Laval la problema urgentă a fabricii de bere și de performanța eficientă a sistemului cu Mixer cu Jet Rotativ de la Alfa Laval.

Impresionată de performanța Mixerului cu Jet Rotativ Alfa Laval, Fabrica de bere Westmalle a decis să achiziționeze sistemul pentru a fi utilizat fie în rezervoare de fermentare, fie de clarificare. La cererea fabricii de bere, Alfa Laval a furnizat și o pompă centrifugală identică cu una deja folosită în beciuri pentru a oferi Westmalle mai multă flexibilitate cu piesele de schimb.

 

 

Ghid rapid pentru producția de bere

Berea este considerată una dintre cele mai complexe băuturi fermentate datorită gustului, culorii, varietății și aromei sale. În plus, berea are o mare varietate de ingrediente, motiv pentru care este atât de complexă.

Beer 640x360

Etichete

Tot
Westmalle 640x360

Jan Adriaensens, Maestru berar la Westmalle

Westmalle recunoaște Alfa Laval drept partenerul nostru de încredere, deoarece a venit rapid cu soluția potrivită. Mulțumim echipei Alfa Laval.”

Rudi Wuyts, Director Tehnic la Westmalle

În mai puțin de o săptămână, am avut Mixerul cu Jet Rotativ Alfa Laval la fața locului, asamblat și gata să mixăm berile într-un nou rezervor pentru clarificarea berii ca „probă”. Instalarea și operarea au fost ușoare, deoarece Alfa Laval a livrat mixerul cu duza și conducta potrivite pentru aplicația noastră.”
La fel ca serviciile rapide ale Alfa Laval de livrare și instalare a mixerului, mixarea în sine a fost foarte rapidă și precisă.”

Conţinut: