Încălzire geotermală

Apa geotermală este o sursă rentabilă și ecologică de generare a căldurii. Alfa Laval are cunoștințele necesare privind aplicațiile și tehnologia superioară pentru a integra în mod eficient această sursă de energie regenerabilă în rețelele de încălzire centralizată sau comunitară.

geothermal heating 640x360

Întotdeauna disponibilă

Încălzirea geotermală, care utilizează energia din interiorul Pământului, este o soluție ecologică ce reduce consumul de combustibili minerali. Și deoarece nu depinde de condițiile meteorologice, este întotdeauna disponibilă. Încălzirea geotermală este folosită de obicei pentru a completa alte surse de încălzire. Una dintre aplicațiile principale este apa caldă pentru încălzirea clădirilor și apa de la robinet. Dacă temperatura apei geotermale este suficient de ridicată, apa încălzită poate fi alimentată direct într-un schimbător de căldură și apoi folosită în sistemele de termoficare. 

Cunoștințe privind aplicațiile și tehnologie superioară

Alfa Laval își folosește cunoștințele extinse privind aplicațiile geotermale pentru a oferi design-uri optime pentru aplicațiile energetice geotermale. Oferim tehnologie superioară; de la bazinul geotermal la substația de termoficare. Schimbătoarele noastre de căldură atestate AHRI, cu plăci de oțel inoxidabil sau titan și pre-filtre ALF, reprezintă alegerea optimă pentru gestionarea fluxurilor unor medii corozive precum apa geotermală.

Portofoliul Alfa Laval de Service 360°

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru menținerea echipamentelor în cele mai bune condiții, Alfa Laval vă oferă un portofoliu cuprinzător de servicii.

Contactați-ne pentru a descoperi cum puteți extinde performanța produselor dvs. 

 

Conducând viitorul în HVAC